včeraj piščančji koščki v sirni omaki, njoki in zeljna solata
danes makaronflajš in zeljna solata
včeraj piščančji koščki v sirni omaki, njoki in zeljna solata
danes makaronflajš in zeljna solata
| naor je napisal/a: |
|
Vita, bel kruh vseeno ni tako napačen za kdaj pa kdaj. Sem pred kratkim kupovala kruh, mikal me je bel hlebec, pa sem rekla prodajalki, bi tistle bel hlebček, vem, da je manj zdrav, ampak...Prijazno se mi je nasmejala in mi bolj kot ne potiho rekla:Je bolj zdrav, verjemite, ker nima toliko dodatkov. Le zakaj ima kruh, ki naj bi bil "muha" enodnevnica toliko dodatkov, recimo konzervans ipd.? Še danes bolognese s polžki in motovilec s fižolom. Jutri pa bodo polpeti in pire krompir.
naor
|
![]()
![]()
![]()
Danes: midva šmorn, solata, sin -ostanki govejih zrezkov, pire, solata
jaffa pecivo
Včeraj podvarak s piščančjimi bedri. Slike ni, ker so moji komaj čakali da dam na mizo, bilo je božansko.
Danes čufte v paradižnikovi omaki im pire krompir...

.... pa marelični in brusnični kifeljčki...

Danes so se mi smejala uha: krvavice, zelje, kruh,

voda in teran
lp
Danes za moža porova juha, musaka od včeraj, paradižnikova solata
Midva s sinom kokošjo juho z vlivanci, jaz meso iz juhe, bolan sin pa si je zaželel piščančjega dunajca in pomfri, zrave bo rdeča pesa.
Zunaj pa ples ![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 10. 2017 15:07
Petek:
![]()

Pozdravček!
danes goveji zrezki z gorčico, pire, črna redkev s fižolom v solati in zeljna solata
Včeraj: kolerabična juha, jogurtove palačinke
Danes: pekoča ponev, polenta, solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem