| mišzmoke je napisal/a: | ||
Kjer so višnje, sem zraven,
voda in teran lp mzm
|
Tenksi MZM
Miška, da ne pišem tukaj na široko, sem dala povezavo do recepta v mojem albumu.
| mišzmoke je napisal/a: | ||
Kjer so višnje, sem zraven,
voda in teran lp mzm
|
Tenksi MZM
Miška, da ne pišem tukaj na široko, sem dala povezavo do recepta v mojem albumu.
![]()
![]()
![]()
Danes: puranji zrezki v čebulni in
omaki
široki rezanci na drobtinah
rdeča pesa
![]()
Repa, dušeno kislo zelje, pečenica, krvavica, v kosih krompir, pirin kruh
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. 2017 16:08
Piščančje kračke, pečene v pečici s krompirjem...

Pečena paprika, prelita s kislo smetano...

... pa paradižnikova solata. Za posladek ostanki gužvare ....
Včeraj:
testenine z gobami, papriko, brokolijem in mletim mesom (moja najljubša jed) mmmmmm ter korenčkova juha
Danes:
Ajdova kaša s šampinjoni, svinjski vrat in jota
Smarty in kako naj ob tvojih slastnih slikah zdaj jem repo pa..... ? Ker tako kosilo je pri nas preprosto nemogoče pripravit- saj kračko jem le jaz....moji pa druga zgodba.
| Trixi je napisal/a: |
|
Smarty in kako naj ob tvojih slastnih slikah zdaj jem repo pa..... ? Ker tako kosilo je pri nas preprosto nemogoče pripravit- saj kračko jem le jaz....moji pa druga zgodba. Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Trixi, moje pleme śteje več članov, in velja pravilo da se poje, brez protesta, tisto kar naredim. Če bi kuhala za vsakega posebaj, bi znorela. Osebno rada vidim , da je hrana lepa za videt, ne samo okusna.
| SMARTY1 je napisal/a: |
|
Miška, da ne pišem tukaj na široko, sem dala povezavo do recepta v mojem albumu. SMARTY1
|
Hvala, čisto sem pozabila, da je gužvara lahko tudi ene vrste potica![]()
![]()
Danes v solo izvedbi (drugače taka reč ne bi šla skozi brez neumestnih pripomb
): bakala na bilo, rakci s papriko, sardoni na šavor, čebulice z žara v olju in vinu, opečen kruh

voda in teran, sevede![]()
lp
| SMARTY1 je napisal/a: | ||
Trixi, moje pleme śteje več članov, in velja pravilo da se poje, brez protesta, tisto kar naredim. Če bi kuhala za vsakega posebaj, bi znorela. Osebno rada vidim , da je hrana lepa za videt, ne samo okusna. SMARTY1
|
Smarty, tudi pri nas je tako in vedno je bilo, sin sedaj večkrat reče, če ga kdo vpraša, kaj bo za kosilo-dve stvari, to, ali nič.
Miška, tole je pa super kosilce, ti se pa znaš razvajati! Bravo.![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) naor dne 19. 2017 17:06
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Bučna juha s kokosovim mlekom