Nadinka, upam, da ti ni škodila kakšna pijača po sarmah... Moja hči je enkrat ob sarmah pila grozdni sok, katastrofa
.
Hitro se pozdravi![]()
Nadinka, upam, da ti ni škodila kakšna pijača po sarmah... Moja hči je enkrat ob sarmah pila grozdni sok, katastrofa
.
Hitro se pozdravi![]()
Hvala Trixi. Po moje je bil kriv ostanek francoske, ki sem ga zmazala včeraj zvečer ali pa je na pohodu trebušna viroza ![]()
Danes: porova juha,s trakci
fileja,
korencka ter gomoljne zelene zacinjena z zafranikom, malo zgoscena z nudelcki Grande proizvod Zito,Smartinska Lj? Tako pise na vrecki.
Danes: govedina s porom in papriko, testenine, solata
danes pica s pršutom
Jaz: kamilični čaj in prepečenec ![]()
Ostali: kulinarična mojstrovina - pica iz zamrzovalnika (tistega trgovinskega) ![]()
Nadinka, potem pa si sigurno staknila virus... Tudi jaz sem še vedno z bolečim grlom in brez apetita- čaj, juha...Še za kuhanje nimam volje.
Mojima dvema bom popekla zrezke, zraven bodo njoki, brokoli in mešana solata- zelena, radič in motovilec
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
ričet s prekajenim
mesom
domač![]()
Trixi zgleda, da je res virus. Tudi ti se čim prej pozdravi. Kako že pravijo - slab začetek, dober konec - to pomeni, da bo z nama šlo še samo navzgor
Konec leta bo prav kičast ![]()
Sreda:
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Zeljne krpice