Včeraj: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, solata
Danes: zavitki s suhim paradižnikom, paprika v omaki, riž, solata, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
Včeraj: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, solata
Danes: zavitki s suhim paradižnikom, paprika v omaki, riž, solata, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
Včeraj: narastek z makaroni in mletim mesom, brokoli, olive s sirom in smetano ter jajci; zelnjata solata z avokadom, jabolčni štrudelj
Danes: goveja juha z kašo, dušeno zelje z krompirjem, pečene ribe
včeraj juha z zelenjavo, telečji zrezki v omaki, z mlinci in solato
danes juha z zdrobovimi cmokci, zelenjavna rižota, jabolčni kompot.
Sporočilo je spremenil(a) kukavičevka dne 05.dec 2016 12:02Sobota: goveja juha, goveji zrezki v zelenjavni omaki, poskušanje peciva za nedeljski pohod.
Nedelja: po jutranji
triurni pohod v krasnem sončnem vremenu, nato pa kosilo, postreženo v prijetnem lokalčku ob jezeru: mešano meso na žaru, zelenjava z žara, sveža zelenjava, domače lepinje. Nato ob slanem in sladkem pecivu izpod mojih rok še degustacija letošnjega pridelka
v domači kleti. Po krasnem dnevu v prijetni družbi pa je pasalo dremuckanje
na domačem kovaču.
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juhe, pečen ![]()
mehka zelena solata
Goveja juha z vlivanci, polžki z mesno omako, zelena solata z radičem
Široki rezanci na drobtinah,goveji golaž,endivija,rdeč radič s krompirjem
Jaz že kokodakam.
V soboto sem po dolgem času skuhala govejo juho, ribana kaša je bila dodatek. Potem pa pohana kura, pražen krompir, pomfrit in zeleni pire (z graškom seveda), tako da ni bilo preveč enolično na krožniku. Pa kristalka in še rdeč radič v solati, potem pa ob kavi še kupljeni keksi.

V nedeljo sem porabila ostanke nepohanega mesa in spekla bedra pa perutnice in nekaj mini filejev, ampak na čebuli in začimbah, zraven pa riž z grahom. Aja, pa zelenjavo sem na hitro prepražila, š
e čajoto sem dodala, potresla s kurkumo za malo barve in še solata. Po kosilu orehov sladoled (stara zaloga) in kava.
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
DAnes je bila ponovitev včerajšnjega jedilnika v celoti.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Caprese solata s popečenimi svaljki

Ocvrte brizgane palčke (churros)