Tudi pri nas so bile pohane marele. Mi jih ni Hribovc dal, sem jih kar sama nabrala. Pa krompirjeva solata je bila poleg. Zame pa štorovke in makarončki v juhi.
pirnica
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Tudi pri nas so bile pohane marele. Mi jih ni Hribovc dal, sem jih kar sama nabrala. Pa krompirjeva solata je bila poleg. Zame pa štorovke in makarončki v juhi.
pirnicaTavžent-župa, (zelenjavna juha iz zalog), tenstan (pražen) krompir s peteršiljem in drobnjakom, polpeti iz faširanega (mletega) mesa od kurje juhe in ene pečenice, radič s krpmpirjem v solati, krem-šalca (kremšnita v skodelici).
Kot vidite, sem sproti prevajala v slovenščino. Tole je bilo eno pospravljalno kosilo. Tudi krem-šalca, ker sem imela en ostanek listnatega testa.
Katrca11Danes: pirina enolončnica, palačinke

Včeraj: Mc´Donalds
burger in sladoled ![]()
Danes: praženi šampinjoni s slanino, rezine črne rekdvice in zelje v solati s krompirjem.
NutellomAnka
![]()
![]()
![]()
Danes: pasulj ![]()
s kranjsko
, domač ![]()
![]()
Danes čemažev pesto s testeninami in mešano solato, jutri boranja, v soboto martinova gos (vem, da prehitevam), mlinci, rdeče zelje, v pečici pečena hokaido buča, česnova omaka, gibanica, vinček...
malagaMariniran
jezik,
.
Krompirjeva musaka z mesom, papriko, korenjem... radič štrucar in ![]()
Malo goveje juhe, veliko ješprenja (z lečo, špinačo, šampinjoni, grahom, paradižnikom...)

lp
mzmKje pa je vilica? Če ne bom kar s prsti, izgleda božansko!![]()
Midva sva tudi jedla in to špagete bolognese in kitajsko zelje z vročim krompirjem v solati. Res super solata, prav užitno je tole zelje.
![]()
naor
Sporočilo je spremenil(a) naor dne 03.nov 2016 21:54Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Polpetki iz melancan