Pri nas danes ričet s
, pečen malanar.

Polnjene gobe
Pri nas danes ričet s
, pečen malanar.
![]()
Kaj pomeni, da je tema zalepljena, prosim?
marjja Kje pa je to pisalo, tako mimogrede, ker nisem zasledila.
mopsikamopsika: tu pod naslovom - Kaj jutri za kosilo? piše z modrim črnilom ![]()
| marjja je napisal/a: |
|
Kaj pomeni, da je tema zalepljena, prosim? marjja |
Zalepljene teme so označene z rdečim žebljičkom, kar pomeni, da se ne premikajo, so vedno na istem mestu, ne glede na novo napisane teme. Se mi zdi![]()
lp
mzm| naor je napisal/a: |
|
Miška, kozarček terana je tako kot bi ti kdo dal en zdravilni napitek. A treba je ostati pri kozarčku. Danes sva jedla zelenjavno juho, božansko pečena svinjska reberca, slan krompir v kosih in endivjo. In naredila sem en požirek iz moževega kozarčka. Ni bil teran, bilo je belo vino, pasalo je na tako konkretno hrano!
|
menda ja ne misliš, da ga mešam z vodo? Zaskuzibuh![]()
No, po vseh regulah bi medve danes morali zamenjati vino, pa gre tudi drugače in to dobro, a ne?![]()
lp
mzm| babka1951 je napisal/a: |
|
mopsika: tu pod naslovom - Kaj jutri za kosilo? piše z modrim črnilom
|
Hvala Babka.
Aha, verjetno res, zalepljena- vroča tema, ki je vseskozi na vrhu. Na stari Kulinariki je bil rdeč žebljiček. Hvala, MZM.
marjja![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike in kuglice iz zaloge, pire
, endivija,radič in motovilec.
![]()
je danes osvajal vesolje................beli planet..........slikca sledi jutri........
aja, za kosilo je bil sendvič.....na današnji dan se mi ne ljubi kuhat.........bi šel pa na kosilo k Mopsiki.......![]()
jutri se pa
crkla nekje proti Vranskem............![]()
hribovc61
Sporočilo je spremenil(a) hribovc61 dne 21.okt 2016 13:19Danes
: grahova juha z zlatimi kroglicami, puranji golaž ali praženo sladko zelje s svežo rdečo papriko in čilijem, polenta, endivija in rukola.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Debeli špageti s poletno zelenjavo