![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota s papriko in paradiznikom, domača endivija.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota s papriko in paradiznikom, domača endivija.
![]()
Segedin, ajdovi žganci z ocvirki, kruh
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSreda:
![]()
Pozdravček!
Pri naju danes pozno kosilo: špageti v zelenjavi, rumena endivija iz domačega vrta s toplim krompirjem in jajčki, slikce ni, sva bila tolk lačna....
, mal grozdja sem še obrala, spasirala dve banani, dodala kepco pistacijevega sladoleda...tolk rada ga imam, čeprav si sladico redkokdaj privoščim, smetanca, čokoladni preliv....njam, njam njam.......termitek zmazal vse, kar je v mojem kozarčku ostalo ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
danes in jutri panirani piščančji fileji, danes zraven krompirjevi cekinčki, na pari dušen brokoli in radič v solati, jutri krompirjeva solata s kumarami
goveja juha z rezanci, pečen krompir, rizi bizi, naravni sv. zrezki, bučke, zeljna in zelena solata,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
makaronflajš, domača endivija.
![]()
Četrtek:
![]()

Pozdravček!
pečena svinjska rebra,za zbirčno metko pleskavica,krimpirjeva solata
čebulkaDanes kosilo, ki ga je skuhala mami: goveji stroganov riž za prilogo, endivija za tiste, ki jim diši ;) (meni danes pač ne), čokoladna rezina.
topsiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Debeli špageti s poletno zelenjavo