rižota in zeljnata solata s krompirjem
čebulka
rižota in zeljnata solata s krompirjem
čebulka
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš, endivija, breskve.
![]()
Danes goveja juha z zvezdicami, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata z radičem
Jaz pa sem zjutraj dobila obvestilo, da so v ribarnici dobili sveže sardone in sem si jih poleg juhice popekla, v solato pa sem dala še kuhan krompir in semena. Preostanek pečenih ribic pa bo šel v marinado...samo še recept poiščem....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes panirani piščančji fileji, pečen krompir in paradižnikova solata s papriko
Danes pri naju: juhice je zmanjkalo, bila je mrežna pečenka, spasiran zelenjavni zosek, tenstan krompir in mešana solata... nič sladičke...zame pol kile fig, za termitka kilo bosanskih sliv...
Sreda:
![]()
![]()
Za razširjeno družino: filane paprike, pire krompir:

Pozdravček!
Včeraj: mesni sataraš, pire krompir, paradižnikova solata, domače grozdje
Danes: Gobova kaša, paradižnik v solati
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Midva s sinom bova svedrčke s paradižnikovo omako, mož pa kislo zelje v solati, pol kranjske klobase in kruh.
Kjer je volja, tam je pot. Triximidve pa danes ocvrt krompir,pečena vratovina,zelenjava(korenje,bučke,jajčevec),endivija in rdeč radič s fižolom
in koruzo
lep
dan!
Včeraj še malo prisiljenega zelja s fižolom.
Danes: pražen krompir, pečena vratovina in paradižnikova solata.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Zvezdice alla Alfredo