Danes bo kar goveja juhca, ker sem si vzela dopust ![]()
Torej goveja juga z zdrobovimi žličniki, govedina v solati in veliko zelene solate. Sladkali se bomo verjetno se kar s sladoledom.
Lep ponedeljek vsem skupaj.
Danes bo kar goveja juhca, ker sem si vzela dopust ![]()
Torej goveja juga z zdrobovimi žličniki, govedina v solati in veliko zelene solate. Sladkali se bomo verjetno se kar s sladoledom.
Lep ponedeljek vsem skupaj.
V soboto smo jedli govoje zrezke, široke rezance, paradižnikovo solato, nedelja je bila rezervirana za govejo juhico in domači rezančki babi Lojce, pražena jetrca, pire krompir in zelna solata, danes pa goveja juhica z meskom, ter skutne palačinke.
Dober tek vsem!
topsi
Danes bo: goveja juha z ribano kašo, špageti carbonara in paradižnik s papriko v solati. Za sladičko bodo krofi, jih je že v Hoferju stauhal ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: boranja z
mesom, ![]()
![]()
, domač
.
breskve
se še kuha...

Danes sarme, v kosih krompir... proti večeru pa čokoladni piškoti in ![]()
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
včeraj goveja juha z nudeljci, pečen piščanec, pečen krompir in mešana zelena solata
danes meso iz juhe, tenstan krompir in radič z zeljem in fižolom
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire
, domača endivija, breskve.
![]()
Danes špageti z bolognese omako, stročj fižol v solati.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami