Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavno-mesna juha, novi fižol z drobtinicami, čežana, več vrst solate - paradižnikova, stročji fižol , kumarična - take, ki lahko počakajo. In štrudelj. Vse je že skoraj fertik, jaz danes likam in šivam (če se mi bo dalo?)

Katrca11

Danes:  ocvrti puranji zrezki,  pečen,   domača kristalka,     zadnje slive.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 04. 2016 13:47

pečeno piščančje bedro(sosedov domač piščanec) dovolj zame in hčerko,pražen krompir,zelje v omaki,kumare v solati

čebulka

Nedelja: 

Po dolgem času goveja juhica... . Pečen krompirček s korenčkom, popečena gov. rebra (iz juhe), zelena solata:

Pozdravček!

Danes pri naju: goveja juha z zdrobovimi cmoki, kuhana govedina in zelenjava, tenstan krompir, jabolčni hren, radič s krompirjem in jajci, sladoled s čokolado in malinami.

Zdaj imam pa namen narest še pikantne palčke, bom rekla tko kot Katrca11, če se mi bo dalo 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Mi pa smo se potikali v Kamniški Bistrici, vroče, presušena zgornja struga.....  sedaj pa se gremo razvajat v kitajsko restavracijo  ... - za najina dvojna rojstna dneva v istemu tednu....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: samoborski čevapi v lepinji.

Danes: goveja juha z rezanci, pražen kormpir, mlinci, pečena raćka, zelena solata, čokoladni puding.

Balenka

Včeraj: piknik...po moje zadnji pred kostanjevim, takrat pa običajno ne pečemu na žaru, temveč kuhamo v kotlu  bograč

Ta teden imamo ogromno opravkov, zato bolj hitra kosila

Danes: špinača, pire, hrenovka

Jutri: sardele, paradižnikova solata, ciabata

Ossi

Danes bo kar goveja juhca, ker sem si vzela dopust 

Torej goveja juga z zdrobovimi žličniki, govedina v solati in veliko zelene solate. Sladkali se bomo verjetno se kar s sladoledom. 

Lep ponedeljek vsem skupaj. 

V soboto smo jedli govoje zrezke, široke rezance, paradižnikovo solato, nedelja je bila rezervirana za govejo juhico in domači rezančki babi Lojce, pražena jetrca, pire krompir in zelna solata, danes pa goveja juhica z meskom, ter skutne palačinke.

Dober tek vsem!

topsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti