Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za moja dva danes še golaž in makaroni, ledenka solata, čokoladna rolada

Zame pečeni lignji in šobska solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

Je zdaj dovolj vroče 

lp

mzm

Danes: jetrca, kruh, solata, lubenica, zaprta okna in klima, 38 na soncu, 30,5 v senci in 35 vlage

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Pri nas pečen kifeljčar,vsak dan sproti nakopan,  dokler ga je še kaj, priloga solata, pa kakšna zelenjavna juha. Tak krompir je zame boljši od vseh šniceljnov!

Katrca11

Pri nas bo tudi danes pečen mladi krompir, ostanki nedavnega piknika iz skrinje, solate 

tole za virtualno ohladitev, morje še čakamo 

tabu

Danes:   čevapčiči,  domača lepinja,   paradiznik, čebula,  ajvar, za moški del.

mopsika

Danes že par ur samo pogrevamo, hladilnik pucamo

Za teden dni naprej je jedilnik narejen....je treba prtljago na minimum spravt...termitek brez slaščic ne bo, planinski dom je odprt, tako dobre sirove štrukje tam imajo 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Miška, menda je lahko še bolj, vroče namreč.  Meni je dovolj do 25 stopinj, vse ostalo dam drugim.

Jedli smo vsak dan, veliko pečenega krompirja, zeleno solato, paradižnik, pečene paprike, malo tudi mesa, veliko vode, limonade, marelice, sladoled.

naor

Danes zaradi vročine lena varianta: samo na solati paradižnikovi

Moro

Poletna pica, veliko boljša kot standardna, v tem času.

daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti