![]()
![]()
![]()
Danes:
pečenka, pečen
, domača solata
jagode, breskve, marelice
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
pečenka, pečen
, domača solata
jagode, breskve, marelice
![]()
Včeraj: Babičina krompirjeva juha s hrenovko, šmorn in kompot iz jabolk in rabarbare.
Danes: goveja juha z ribano kašo, svinjska ribica nadevana s klobaso, spasirana omaka od pečenke, kruhovi cmoki, zelena solata z redkvico, skutni štrudelj bo, ko se ohladi in razpokane domače češnje![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha-cvetača, ![]()
, palačinke z marmelado in čokoladno kremo
![]()
Danes
: goveja juha z zdrobovimi cmočki/gobova kremna juha s kockicami svežega paradižnika, češpljevi in marelični
skutni cmoki z drobtinicami, solata ledenka.
Včeraj
: bistra kokošja juha z ribano kašo, riž z
in koruzo, pečene puranje kračke, solata ledenka.
Danes meso po dunajsko, pražen krompir, zelena solata s češnjevcem
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes piščančja bedrca v vinski omaki s šampinjoni, pire in ledenka
jutri špinačna juha, piščančji file v omaki iz paradižnika, paprike in bučk, rizi bizi, ledenka
Pa še slikca:

Takole se imam danes ![]()
![]()

Fajn se imaš, anka, še na mnoga!![]()
![]()
![]()
Danes: nekaj, kar je polpet, a vendar ni, ker nima mletega mesa in ni ocvrt, ima pa bučke, ovsene kosmiče in začimbe
skleda radiča s fižolom, voda
A breskva strada![]()
![]()
Hvala! ![]()
hahahahaha kolegica mi je kupila te breskve, sem ji rekla, če jih je povozila pred tem, hahaha ![]()
neka taka vrsta breskev je to, tudi na deklaraciji piše ploščate breskve, so pa iz Španije
NutellomAnkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Toscanska panzanella