Danes: koruzna pita z morskimi sadeži, solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
Pecivo iz bučk
Danes: koruzna pita z morskimi sadeži, solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Včeraj čebulna juha potem pa čevapi, ajvar, kruh.
Danes svinjina v par. omaki z rdečim fižolom, riž, solata.
Lp,
ursiii![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, domača solata, jagode.
![]()
Čičerikin curry in basmati riž, za posladek vetrci iz čičerikine vode. Sem morala poskusiti to čudo in dejansko niso švoh :) Edina napaka je bila, da sem jim pustila premalo prostora in so se sprijeli, ampak nič zato :) Vem za drugič.
Danes: Mlečne murke s krompirjem v oblicah :)

Moro
Danes goveja juha z rezanci, zrezki s sirom, popečen krompir z dušeno čebulo, zelena solata s fižolom
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes pečen piščanec, pečen krompir v pečici, sataraš z bučkami in zelena solata z rukolo
jutri bojo pikantne perutničke, bučke s paradižnikom in sirom in zelena solata z rukolo in tržaškim solatnikom
Danes bo:
skleda zelenega radiča s fižolom, voda in teran
lp
mzmDanes sta bila 2 menija: riževa solata s tuno in svežo zelenjavo, puranji zrezek s popečeno zelenjavo in kuskusom.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes: knapovsko
-šmorn, domača solata, jagode, marelice.
![]()
mopsika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Lazanja z bolonjsko omako