![]()
![]()
![]()
Danes: pečeni koščki domačega
, prazen
, motovilec in domača solata, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečeni koščki domačega
, prazen
, motovilec in domača solata, ![]()
![]()
Včeraj goveja juha, pečen domači krompir s peteršiljem, dušene kolerabice za vrta, meso iz juhe, zelena solata z mlado čebulo in rukolo
danes ( spet) praznovanje : popečene breskve z mocarelo
čevapčiči, pomfri,
zelena solata, pečena paprika s česnom in peteršoiljem, ajvar, mlada čebula
pehtranova potica, sladoled s smetano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pri nas danes razširjena družina - kosilo za 9 oseb - goveja juha z rezanci, orade in brancin na žaru, blitva (domača) s krompirjem, piščančji dunajci (za mlada, ki ne marata rib) ter prvi domač pečen krompir, zelena solata z vrta s paradižnikom. Za sladico pa jagodna pita, sladoled, jagode, smetana in kava.

Ha, darjuška, tako je to, ko se družina malce razširi ... Jaz sem danes sicer za okrnjeno družino kuhala, saj je hči na morju, a sem njenemu odnesla porcijo piščančjega curryja in dva kosa naana, ker vem, da ima to rad.
Torej sem že povedala, kaj smo mi (že spet) jedli: indijski piščančji curry in naan:

Jaz sem danes pol pečene postrvi in zeleno solato s semeni. Za posladek pa sva si z možem privoščila češnje.
Moja dva pa sta bila na kartingu in v Mc Donaldsu. Oba zadovoljna, jaz pa tudi. Počitek.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes pečena vratovina, pečen krompir v pečici, zelena solata, borovnice
![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti
zrezki po dunajsko, pečen
, domača solata, jagode.
![]()
Mesna omaka, špageti, paradižnikova solata, tiramisu
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSobota: klobase, pire krompir, dusena cebula in paprika kot priloga
Nedelja: ocvrti piscancji zrezki, mlad krompir iz pecice, porova prikuha, solata
Ponedeljek: paradiznikova juha s kuhanim jajcem in kruhovimi kockami, kasneje pa ogromna skleda sadne solate s stepeno sladko smetano
![]()
Včeraj: Kremna zeljna juha, špinačni široki rezanci z bučkami v smetanovi omaki, domača solata.
Danes: Domača tunina pica, zeljna solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako