Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Živijo,mene pa zanima,če katera kaj ve kaj je z ežojem,tale tema je sicer zelo zanimiva ni pa ista več odkar ni ežoja!!!

čebulka

Včeraj: alpska juha, pire krompir, goveji zrezki v omaki, motovilec, sirov štrudelj s špinačo.

Balenka

Danes:   pečeni kotleti,  prazen ,   solata Ziva,  motovilec,    jagode, sladoled.

mopsika

Včeraj smo jedli joto s kranjska klobaso, ajdove žgance, golaž na Veliki planini. Za posladek pa sem proti večeru spekla skutin in jabolčni zavitek. 

Danes smo že s triurnega pohoda na Rašico, za kosilo goveja juha z rezanci, pečeni kosi piščanca, telečji kotlet, pečen krompir, zelena solata in zavitki od včeraj

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29. 2016 12:27

Danes ribe na žaru iz lastnega ulova, pečen krompir in solate.

testeninca

Danes: piščančja juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom, krompir s čebulo, pečen v pečici, marinirana piščančja stegna z žara, zelena solata z rjavim fižolom, zavitek s skutnim nadevom z bezgovimi cetovi.

Katarinči

včeraj samo sendviči

danes goveja juha z vlivanci, panirani piščančji fileji, tenstan krompir, zelena solata, jagode

Danes:juha iz vrečke,    pečene   bedre, pečen, solata ziva, motovilec.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. 2016 13:12

Sobota: špargljeva juha, žar

Nedelja: korenčkova juha, pohani zrezki (puranji, svinjski), krompirjeva solata

Ponedeljek: Curry iz stročjega fižola, krompirja in paradižnika.

RadaJem

danes makaroflajš in zelena solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti