Jutri: idrijski žlikrofi, svinjski zrezki in solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)
Svaljki s čemaževim pestom
Jutri: idrijski žlikrofi, svinjski zrezki in solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)| mopsika je napisal/a: |
mopsika |
Ojla, mopsika in ostali! Sem še vedno okoli
, samo malo sprememb je bilo vmes, pa sem "ven padla"
.
Kuhamo in jemo pa še vseeno:
včeraj je bila pleskavica (ostanek od nedeljskega prvega piknika), bučke s paradižnikom in sirom in domač motovilec
danes piščanec po mongolsko (s porom in mlado čebulo) in pražen ohrovt s sojino omako in česnom (namesto riža)
jutri bo pa makaronflajš in motovilec z zeleno solato
Ojla, Shari![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: fizolova juha z rizem, kvašen sirov zavitek z rozinami.
![]()
Za kosilo bomo jedli pecene skuse iz pecice, krompir v solati s krompirjem, za posladek pa rizev narastek s smetano in malininim sirupom ![]()
![]()
Danes: juha iz koprive in krompirja, špageti z zelenjavno polivko in mešana solata.
spodbeDanes:
goveja juha s kroglicami, pleskavice z zeliščnim maslom in ravioli s štirimi siri oziroma polnozrnati špageti s polivko iz na hitro popražene zelene paprike, zelenih oliv, svežega paradižnika, česna in bazilikinega pesta z olivnim oljem, kristalka, rdeč radič, regrat.
Posladka ni bilo ![]()
Danes: piščančji zrezki, pira z zelenjavo, mešana solata

Danes goveja juha s kroglicami in fritati, za eno pa še fižolova juha od včeraj, pol fileja svinjske ribice s sirom v ovoju pršuta, piščanji file s sirom v ovoju pršuta, zelenjavna rižota s porom, beluši, grahom, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJutri bo segedin in ajdovi žganci
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Biskvit s slivami