Danes: sataraš z mesom, njoki, mešana solata
breskva
Rumove kocke
Danes: sataraš z mesom, njoki, mešana solata
breskvaDanes: svaljki s paradižnikovo omako, rdeča pesa v solati (sveža naribana)
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes: pašta fižol, sirove palačinke in sirovo-jabolčni štrudelj, zraven pa sveže pečene bagetke spet, lahko tudi baletke, baretke al pa mažoretke, kakor hočete. ![]()
So pa zelo dobre in tolk fajn je, ker so lepe oblike in spodaj imajo pikice od perforacije. ![]()
Danes za hči na hitro sataraš, solata.
Za moja dva goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, solata
Zame juha brez zakuhe, pečeni sardoni, mešana solata.
Potem pa se je začelo, k sinu je prišla prijateljica, najprej rogljički, zatem domača pizza
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Za kosilo bomo jedli govejo juho z domacimi rezanci, mesne kroglice v paradiznikovi omaki, siroki spageti tudi domaci...testo se pociva in solata. Za sladico pa dunajski valovi ![]()
Včeraj: goveja juha z rezanci, puranovi zrezki začinjeni po receptu "piščanec na žaru "ala fasulas"", pečeni v pečici skupaj s krompirjem, kristalka in motovilec.
Danes: kar bo skuhala tašča ![]()
Včeraj: domača pirina pica
Danes: piščančji ražnjiči in riž
testenincaVčeraj porova juha, krompirjeva pisanka, pesa
danes goveja juha, meso iz juhe, tenstan krompir, radič in motovilec v solati,
včeraj sem naredila tiramisu v kozarcih
,
za jutri pa še ni navdiha.
tabu![]()
![]()
![]()
Danes: iz zaloge: eden pasulj s
, dva ričet,
. Spekel se je marmorni kolač.
![]()
mopsika
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Peresniki z omako puttanesca