Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ossi, ne vedno ,ne vedno, danes, ko je videl ,da imam pripravljeno mleto meso, me je spomnil, da sem mu ga nedavno obljubila.

mopsika

Ja itak, saj vem,... je pa fajn, da jim kdaj lahko ugodimo in potem bolj slasno pojejo

Ossi

Ossi

mopsika

Tudi moj sin je imel danes glavno besedo pri jedilniku. Zaželel si je špagete, zato sem pripravila špagete z mletim mesom. Pa še malo brokolijeve juhe in solato za zraven. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pri naju danes v eni res mali hišici, še manjši kuhinji

dušeno kislo zelje zabeljeno z ocvirki in pečenice zraven kruh, mojstrov nad mojstri tam blizu Žirov

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Oooo, kako smo mamice danes crkljale sinove, pri nas je bil razlog ta, da jutri potuje s šolo na Medvedje Brdo tam v Rovtah....upam, da bo še kaj snega zapadlo...

Babka, lepa kuhinjica in uživajta.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Zgleda, da je bil danes dan sinov ( ne vem kaj je v "zraku"), tudi pri nas je jedilni list kreiral moški svet.

Ni bilo nič kaj wauuuuuuuuu, bil pa je zelo dober segedin in ajdovi žganci, kaj čmo, zima je tu in kislo zelje se prilega. 

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 12. 2016 18:15

Danes: rižota, mešana solata

breskva

Danes pica, za posladek pa k zobozdravniku

satilon

Danes: ješprenj in štravbe (kaj čmo, pust se bliža )

PS:kaj pa kaj malicate v službi???

Ossi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti