Jota s kranjsko klobaso, kruh za fanta. Od včeraj imam še paradižnikovo omako- hči jo bo s svedrčki, jaz pa s škampi, zraven pa zeleno solata in motovilec.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mandljevi piškoti
Jota s kranjsko klobaso, kruh za fanta. Od včeraj imam še paradižnikovo omako- hči jo bo s svedrčki, jaz pa s škampi, zraven pa zeleno solata in motovilec.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTorek:
![]()
![]()

Pozdravček!
Tudi pri nama makaronflajš, zraven črna redkev s fižolom
Joj, Dragička tvoj ričet izgleda božansko!
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 10.nov 2015 17:12burek ![]()
Danes prata v hrenovi omaki, pražen krompir in tenstane bučke.
Lp
ursiiiVčeraj: juha, pečen pišek, riž, popraženo zelje in solata.
Danes: gobova juha, rižota po kitajsko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Dragička - meni pa so slastni tile tvoji rogljički
po katerem receptu jih delaš? Kako ti uspe, da ti nadev ne gre čisto nič ven? Meni vedno vse spolzi ven ![]()
Za danes je jedilnik sestavil najmlajši član družine: kremna krompirjeva juha s
, pečene kr. klobase ovite v slanino, pomfri, paradižnik z bučnim oljem
Za jutri pa starejši sin: bučna (hokaido) juha, tlečji zrezki v omaki z jurčki, skutni štrukelj, prvi domač brstični ohrovt z maslom in radič z jajci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: Juha z rezanci, panirani jajčevci, kuhana cvetača z drobtinami, pečen krompir, endivija, po želji še palačinke.
Danes: Zelenjavna rižota, poleg še kuhan korenček, po želji ribje palčke, endivija, pita kot gibanica.
pirnica
![]()
![]()
![]()
Danes: štruklji z jajčnim cvrtjem, zelen in rdeč radič,motovilec,endivija s![]()
zadnji košče kokosove
iz skrinje.
![]()
Danes me je sama radovednost ![]()
Mopsika - kako pripraviš tak štrukelj, slišati je odlično
in kakšen kokos uporabiš za potico? Jaz imam namreč neverjetno smolo, da vendo kupim "žarkega".
Hvala! Lep jesenski dan vsem ![]()
![]()
![]()
![]()
danes pa komaj čakam, da grem iz službe...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Zvezdice alla Alfredo