Danes: juha, piščančji medaljoni, pečen krompir, paradižnikova solata. Zdaj pa končno par dni oddiha, se že veselim.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Danes: juha, piščančji medaljoni, pečen krompir, paradižnikova solata. Zdaj pa končno par dni oddiha, se že veselim.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes bolognese omaka, testenine in solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčas mam pa tud jaz, kak se že reče ![]()
, "BLEK AVT"
Ni pa ni ideje.... bom še mal brskal tle gor... Sam vem, da moram porabit testenine za lazanjo, mleto meso, pa belo in temno čokolado ... ![]()
![]()
| kitchenwithblas je napisal/a: |
Včas mam pa tud jaz, kak se že reče
|
Blaž, katka lopatka je imela kar nekaj idej kako uporabiti liste lazanje malo drugače ....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| Trixi je napisal/a: | ||
Blaž, katka lopatka je imela kar nekaj idej kako uporabiti liste lazanje malo drugače ....
|
Bom pa tole KATKO LOPATKO poiskal in mal pobrskal.... ![]()
Ta moment razmišljam, da bi nardil v pekaču za mafine... Sam koker sebe poznam, bom zaden moment spet čiz spremenil idejo ... ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, zelen in rdeč radič, motovilec s ![]()
spekla se je "štajerska"![]()
pita.
![]()
Včeraj: francoska solata, šunka v testu.
Danes: pire krompir in špinača, čokoladni puding.
BalenkaNe bodo testenine danes, hči me prosi za juho, špinačo, pire krompir, hrenovke.Zraven bo solata. Jaz pa si bom spet naredila nekaj morskega- škampi buzara, ajdov kruh za omakco in motovilec v solati
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: svaljki, puran po toskansko in zelena solata s korenjem in koruzo
Danes:
radič s fižolom, kruh in teran![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem