Danes kosilo pri sestri.
juha z ribano kašo. Pražen krompir,
ribica, domač zajec. Rdeč radič z fižolom. Posladek, pecivo jabolčno z orehi, puding,smetana in polivka marmelade iz jurke.
dari
Danes kosilo pri sestri.
juha z ribano kašo. Pražen krompir,
ribica, domač zajec. Rdeč radič z fižolom. Posladek, pecivo jabolčno z orehi, puding,smetana in polivka marmelade iz jurke.
dari
Včeraj: pečena sv. krača s kožo, radič z jajci in fižolom, domač ![]()
Kakiji in pečena
z orehi
Danes: porova juha, telečji ragu, riž, radič s fižolom
Domače kremšnite ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ossi, kremšnite izgledajo slastno.
Danes sva si z možem privoščila izlet na
v Izolo, drago plačala orado ( prvič in zadnjič v tej gostilni), moji otroci pa so doma imeli govejo juho in testenine s paradižnikovo omako....sladica- tiramisu
Mi smo danes jedli prleške jedi, dodole in svinjske zrezke s česnom in rdečo pariko. Pa razne solate zraven, seveda, kozarček rdečega ...

mamamia
Danes: piščančji cordon bleu iz pečice, pečen krompir, zelena solata, rolada
breskvaV petek za kosilo jota.
V soboto kisla repa, krvavice, pecenice in pire krompir
neprecenljivo, za sladico pa anine rezine
.
Danes po nedeljsko goveja juha, kuhana govedina, tenstan krompir, domac radic,
za sladico se nekaj aninih rezin![]()
hcera pa je spekla strudelj![]()
| MBrando je napisal/a: | ||
Dobra ideja mladi mouž! Se da komot narediti v clean varianti. Postopek isti, s tem da se uporabi CAVALIER bela čokolada (s stevio), namesto navadnega sladkorja; SUKRIN sladkor in vaflje se izpusti. Se igram z mislijo, da bi si tolele tudi sam naredil. Vsekakor pa TOP za idejo!
|
Razmišlanje v "zdravo" smer vsekakor dobrodošlo in zna biti clean varianta tudi okusna....
Drugače se trudim in delam poizkuse tudi jaz, da bi pri sladkem uporabljal malo bolj "zdrave sestavine" (pri ostalih jedeh zelo veliko in so tudi zlo okusne), ki so trenutno tudi "IN"... A pri sladkem se nekako vedno vračam k klasični osnovi, ker so mi okusi veliko polnejši.... ![]()
včeraj je bila juha, pražen krompir, rdeča pesa in govedina, za sladico sladki polžki, danes pa bo boranja
lp, tatjana

Danes goveja juha z zvezdicami, piščančja rižota z zelenjavo, za moža svinjski zrezek z rižem, rdeča pesa in zelena solata, tiramisu
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juhe
, pražen
, endivija, zelen in rdeč radič, motovilec s krompirjem, ![]()
![]()
zavitek.
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ribja juha s testeninami

Rezanci Barilla s slanino in gobami