Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: njoki, piščančji zrezki z bučko in sirom, zelena solata, domači vanilijev sladoled

breskva

Danes gratinirana ajdova kaša z albuminsko skuto, jabolki, medom in suhimi slivami. Jutri greva pa kar na Burgerfest nekaj pojest .

Ninja24

Včeraj: milijon juha, piščančji žur, kolerabin pire, solata. Danes pa kosilo pri sestri, saj nečak praznuje rojstni dan.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes:  sv. pečenka,  pečen in endivija in radič,  pita.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 18.okt 2015 15:20

včeraj piščančji file na čebuli, pečen krompir in rdeča pesa v solati

danes goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, pečen krompir, dušena zelenjava (zelje, por, šampinjoni), endivja, rukola, zelje in radič v solati

Mi smo danes jedli gobovo juho iz jurčkov, turkov in borovke. Pa pohane marele in krompir v kosih. Najverjetneje prve in zadnje gobe letos. 

yulchi

Danes goveja juha z rezanci, paradižnikova omaka s špageti, zame soba testenine, mešana solata

Po včerajšnji žurki paše malo bolj lahka hrana

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: gnezdece iz mletega mesa, mešana zelanjava, pečen krompir, zelena mešana solata

breskva

No pr nas včer bl na suhi hrani, k ni pa ni bilo pravga cajta  Se bom pa zato dons mal bolj potrudu in uporabil muškatno bučo v glavni jedi, pa v sladici tud....  Ideje pa še iščem po mojih sivih celicah...  Aja dans pa drugač spet mal v Dobro Jutro ustvarjal...  Ustvaril pa neki hitrega pa okusnega ZVITKI Z JAJČEVCI IN KOZJIM SIROM

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Zdajle je ponovitev, če kdo utegne gledati na TVSLO 2. Zelo zanimivo.Imam rada kozji sir in tele rolice se bodo kmalu zgodile!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti