Včeraj: juha, krvavice, pražen krompir in solata.
Danes pa bo musaka in solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: juha, krvavice, pražen krompir in solata.
Danes pa bo musaka in solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| mojezlato je napisal/a: |
Včeraj: juha, krvavice, pražen krompir in solata. Danes pa bo musaka in solata.
|
Pri nas krvavice vedno jemo z repo ali zeljem, žganci ali kuhanim krompirjem.
Danes bodo čufti, riž in zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
jaz pa spečem krompir poleg krvavic in pa kislo repo ali pa pire pa repo pa krvavice - komaj čakam, da jo naribamo in se skisa
leraSprememba kosila za danes - dušeno zelje, krompir, pečenica, skutin zavitek v katerem manjkajo rozine ![]()
![]()
![]()
Danes je res en čuden dan![]()
Jutri za vikend prihaja hči s fantom ( po več kot mesecu dni) zato bom skuhala govejo juho, lazanjo, zeleno solato z radičem
V soboto smo pa na fešti abrahamovke ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: boranja![]()
![]()
![]()
, zadnji koščki pijane neveste.
![]()
Včeraj je bila polnjena paprika, slovo od "tople" sezone, danes in jutri bo jota, otvoritev "hladne" sezone leta
jota je seveda nedolžna (za vsak slučaj, če ste že pogrešali ta izraz med kosili
)
lp
mzmv torek mesno-zelenjavna čorbica, kruh
včeraj piščančji file po pariško, kuhan krompir in radič v solati
danes pečenica in krompirjeva solata
jutri piščančji file v marinadi iz kurkume in svežega origana (Jamiejev recept), riž s porom, korenčkom in grahom, radič v solati
Danes sem naredila nekaj podobno ričetu, a se mi je zdelo še boljše, taka gosta, zelenjavna enolončnica iz ješprenja, leče(stročnic iz vrečke za mineštro), krompirja, korenja zelene, čebule, česna, popra...
Skoraj vsak dan kompot iz jabolk. Jutri pa bo krvavica in kisla repa, pire krompir.
![]()
Vceraj zelenjavna juha zmletim mesom in rizem, danes puranji zrezki v omaki, pire krompir in endivja v solati, jutri burek in spinacnosirova pita, mesana solata.
![]()
Danes: češki cmoki, meso v zelenjavni omaki, mešana zelena solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Slana pita (Salty pie)