Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem naredila nekaj podobno ričetu, a se mi je zdelo še boljše, taka gosta, zelenjavna enolončnica iz ješprenja, leče(stročnic iz vrečke za mineštro), krompirja, korenja zelene, čebule, česna, popra...

Skoraj vsak dan kompot iz jabolk. Jutri pa bo krvavica in kisla repa, pire krompir.

naor

Vceraj zelenjavna juha zmletim mesom in rizem, danes  puranji zrezki v omaki, pire krompir in endivja v solati, jutri burek in spinacnosirova pita, mesana solata.

satilon

Danes: češki cmoki, meso v zelenjavni omaki, mešana zelena solata

breskva

Trixi, seveda zelje ali repa tudi zraven paše. Pa pražen krompir mora biti obvezno zraven, vsaj zame. 

Musaka je bila odlična. Je ostal še en kos, ki ga grem zdaj še pohrustat. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes:   govedina v česnovi omaki,  blitva s krompirjem, endivija in radič.

Spekel se je , kuha pa se  hokaidomarmelada,božansko diši.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 16.okt 2015 14:42

Sreda: Mac-n-cheese, domače vložene bučke

Včeraj: Prata v hrenovi omaki, zdrobovi ocvrtki, tenstane bučke

Danes: Špageti v paradižnikovi omaki s kaprami, redič s krompirjem

Za jutri planiram kremno korenčkovo juhico in krompirjeve cmoke z marmelado.

Lp

ursiii

Jutri za kosilo puranja jetrca s cebulo, polenta s parmezanom, radic in jabolcni strudelj.

V nedeljo bo za kosilo lazanja 

satilon

Midva imava danes tajsko kosilo: Panang piščanec, nekaj riža in žametno brokoli juho pred tem, spet namesto solate. Se mi pa grozno lušta krvavic s kislim zeljem. 

Vanja

V sredo: zelenjavna juha (cvetača, korenje, grah), dušeno sladko zelje, ajdova kaša z zelenjavo in puranji zrezki na žaru, radič s krompirjem.

Četrtek: špageti carbonara in paradižnikova solata s skuto in smetano.

Petek: losos na žaru in kuhan krompir v kockah, prelit s stopljenim maslom in posut z narezanim peteršiljem, rukola v solati.

Danes: pisana zelenjavna juha, mlečni riž s hruškami in cimetom

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti