Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:                                

Pozdravček!

Bolj postaja hladno bolj so pri nas želje po sladkem. Včeraj in danes so bile še palačinke ( z nutelo, marmelado, limono)

Za danes je ostalo še nekaj goveje juhe in jo bom zakuhala z vlivanci (črvi rečemo pri nas), zraven pa cmoki- marelični in slivovi. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj so me moji    razvajali v meni ljubi restavraciji. Bilo je perfect 

Danes na mojo željo za naju z možem špageti pepperonccino za otroke pa špageti z domačo paradižnikovo omako in sirom. Ter skleda endivje-radiča s fižolom.

Ossi

Sporočilo je spremenil(a) Ossi dne 13.okt 2015 14:19

Trixi je napisal/a:

Dobrodošla nazaj Mzm ....kako pa je v tem času na Cresu ?   Morje, burja? 

Trixi

Hvala (tudi tebi, shari2007), kako je na Cresu vem samo v mimoletu, na Lošinju pa je krasno, morje ravno pravšnje temperature za plavanje (cca 19°C), nepretrgoma pripoveduje, enkrat glasno, enkrat tiho, veter tudi ravno pravšnji, enkrat burja, enkrat jugo, enkrat spi, dežja ni manjkalo, včasih tudi sonca ne, skratka idelani pogoji za špilanje bulkota

Danes smo imeli zelenjavno mineštro, riž s špinačo in orehi:

voda

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Trixi je napisal/a:

Dobrodošla nazaj Mzm ....kako pa je v tem času na Cresu ?   Morje, burja? 

Trixi

Hvala (tudi tebi, shari2007), kako je na Cresu vem samo v mimoletu, na Lošinju pa je krasno, morje ravno pravšnje temperature za plavanje (cca 19°C), nepretrgoma pripoveduje, enkrat glasno, enkrat tiho, veter tudi ravno pravšnji, enkrat burja, enkrat jugo, enkrat spi, dežja ni manjkalo, včasih tudi sonca ne, skratka idelani pogoji za špilanje bulkota

Danes smo imeli zelenjavno mineštro, riž s špinačo in orehi:

voda

lp

mzm

Vsaj mir je bil 

Danes: goleževa juha, polnozrnate palačinke s figovim nadevom

breskva

Danes bo golaž, polenta, mešana solata

Trixi - pri naju bo tudi golaž, široki rezanci, zelena solata 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pri nas riz s tuno in cebulce v balzamicnem kisu

Alisea

Danes: špageti z bolonjsko omako,  endivija in radič,  pijana nevesta čokoladnim pudingom.

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti