Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala mzm, por imam zelo rada in bom sprobala tvoj način solate. Itak mene vse po okusu vleče proti morju, na žalost pa imam doma tri jedce, ki obožujejo vse kaj drugega...

Danes nisem kuhala, zame solata iz vsega mešanega zelenjavnega in kos piščančka, ki sem ga pekla za sina. Hči se je nekje zgubila s prijateljicami, mož jadra- danes ímajo moj pasulj, sin pa je bil na crkljanju- piščanček, pečen krompir, rdeča pesa, palačinke...

Za jutri kuham govejo juho. Bodo  v njej domači rezanci, zraven pečen krompir, rdeče zelje, pečen piščanec, berivka z vrta. Pa mufini- nekaj čokoladnih z lešňiki, nekaj s sadjem...pa smetana 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes mi povabljeni na kosilo k noni. Na sporedu bo pire krompir in jabolčna čežana. Ker imajo to otroci zelo radi, jim nona večkrat skuha, posebno zdaj, ko je sezona jabolk

mzm: jaz sem por vedno prej skuhala, bom pa poskusila tole varianto v ponvi... se sliši dobro!

Danes:  govejigolaž,  pire,  kristalka,  pijana nevesta.

mopsika

Včeraj: Skutini knedeljni posuti s sladkimi prepraženimi drobtinami, za sladico pa trikrat pečeno pecivo.

Danes: Čufti v paradižnikovi juhi

Duracell

Včeraj: zelenjavna juha (por, korenček,zelena), skutni slivovi cmoki brez moke

Danes: pečeni kotleti, pražen krompir, radič v solati

Jutri: piščančja jetrca v omaki, polenta z zelišči, kumare v solati

Ninja24

Sobota:                                                

Pozdravček!

Juha, tortilje, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

danes pire, špinača in jajček

Danes: pečen kunec, špinača

radič in kruh, saj se krompir nikakor ni želel skuhati ob ugasnjenem plinu

lp

mzm

Jaz pa naredim por v solati z jajcem.Por narežem na kolute, dodam trdo kuhano jajce in začinim z soljo,poprom,kisom in bučnim oljem.

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti