Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes, dusen ohrovt, pire  kranjska ,   

mopsika

Danes na željo najmlajšega panirani zrezki, panirane , pražen zelena solata z radičem in motovilcem ( ta pa še ni domač)

Za posladek pa domače  in palačinke.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2015 14:07

Pond - čufte v omaki, pire s čemažem, redič.

Tor - melancane v pivskem testu, francoska solata.

Sre - kruhovi cmoki, tenstane bučke in sirova omaka.

Včeraj piščanček v arašidovi omaki, pire in korenček na maslu z drobnjakom, paradižnik in kumarice v solati.

Danes ješprenkica, sladkamo pa se z domačo sacher tortico.

Poletna zelenjavica v vrtu gre h koncu, še kaka kumarica in bučka se najde, pa super sacher paradižniki, edini ki mi niso zboleli v tem vremenu. Pa stročji fižol še vedno berem in blitva raste, res krasni pridelki letos.

Lp

ursiii

Juha, čebulna bržola, ohrovtovi ponvičniki, stročji fižol v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Juha iz jurčkov je bila odlična, pa tudi željo po palačinkah z nutelo sem končno potešila.

Sem nekaj gledala recepte in naletela na Pozabljen kruh, tako da bo jutri to in piščančji golaž, zraven pa zeljna solata. Čeprav, zdajle ko gledam današnji jedilnik od mojezlato, so se mi začele cediti sline ... Bo moralo nekaj podobnega biti kmalu na jedilniku, čeprav bom jaz naredila ponvičnik z zeljem, ker imam domačega.

V nedeljo sva se spet povabila domov in sva naročila govejo juho in ajdovo kašo z jurčki. 

Z veseljem smo zaužili ajdove štruklje (s sirarsko skuto), lečo (šampinjoni, fižol, jajčevci, paprika, paradižnik...)

in zeljnato solato

lp

mzm

Ko bom na lotu zadela, bom mišzmoke za osebno kuharco najela 

svenska

Danes: polnozrnate testenine s faširanim mesom v omaki, stročji fižol v solati

breskva

mišzmoke je napisal/a:

Z veseljem smo zaužili ajdove štruklje (s sirarsko skuto), lečo (šampinjoni, fižol, jajčevci, paprika, paradižnik...)

in zeljnato solato

lp

mzm

Prekrasni štruklji, sprejamaš rezervacije 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Se splača naredit, ker je res okusno. Večino sem itak sama pojedla. 

shari2007 je napisal/a:

Juha iz jurčkov je bila odlična, pa tudi željo po palačinkah z nutelo sem končno potešila.

Sem nekaj gledala recepte in naletela na Pozabljen kruh, tako da bo jutri to in piščančji golaž, zraven pa zeljna solata. Čeprav, zdajle ko gledam današnji jedilnik od mojezlato, so se mi začele cediti sline ... Bo moralo nekaj podobnega biti kmalu na jedilniku, čeprav bom jaz naredila ponvičnik z zeljem, ker imam domačega.

V nedeljo sva se spet povabila domov in sva naročila govejo juho in ajdovo kašo z jurčki. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti