Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Danes pri nas goveja juha, pire krompir s praženim porom, svinjski zrezki v omaki z zrnato gorčico,mešanica radičev v solati- zelo okusno je ratalo ![]()
![]()
Pri nas danes smajna nedelja in temu primeren bolj obširen jedilnik in zasedba za mizo. Goveja juha z zdrobovimi žličniki, svinjska ribica v omaki z jurčki (letošnji), nadevana svinjska prsa (kruhova fila) in piščančji zrezki po dunajsko. Zraven ravioli s sirom in pražen krompir ter na sopari kuhana zelenjava. Zraven pa zelena solata, prvi motovilec, zelje in paradižnik - vse z domačega vrta. Za sladico pa potratna potica, mini jabolčne pite, čokoladni kolač in mali krofki (tukaj priznam smo se švercali in sem jih kupila v pekariji). Po kavi še sprehod in sladoledna kupa. Tudi pri nas je bilo ![]()
![]()
Na mizi ni manjkalo dušene poletne zelenjave, čičerkine zlivanke s svežim kraškim šetrajem
rezanega radiča s fižolom in ...vode![]()
lp
mzm-Včeraj samoborski čevapi v lepinji.
BalenkaZa moja dva pasulj, kranjska klobasa, kruh
Za naju s hči- paradižnikova juha s testeninami, hčerka bo preostanek ocvrtega od včeraj, jaz pa inčune.
Za prilogo domač češnjev paradižnik in paprika.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTrixi, pri vas pa jeste kot v gostilni ...
Čarli08Ponedeljek:
![]()
Pozdravček!
nekaj zelenjave je ostalo od včeraj, zato danes polnozrnati peresniki
in radič s fižolom
lp
mzmvčeraj je bil piknik, vendar smo vseeno imeli govejo juho.
danes piščančji file v smetanovi omaki, pire in zelena solata
jutri govedina iz juhe, tenstan krompir in zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Enostavna zelena juha