Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:       

Pozdravček!

Danes pri nas goveja juha, pire krompir s praženim porom, svinjski zrezki v omaki z zrnato gorčico,mešanica  radičev v solati- zelo okusno je ratalo 

tabu

Pri nas danes smajna nedelja in temu primeren bolj obširen jedilnik in zasedba za mizo. Goveja juha z zdrobovimi žličniki, svinjska ribica v omaki z jurčki (letošnji), nadevana svinjska prsa (kruhova fila) in piščančji zrezki po dunajsko. Zraven ravioli s sirom in pražen krompir ter na sopari kuhana zelenjava. Zraven pa zelena solata, prvi motovilec, zelje in paradižnik - vse z domačega vrta. Za sladico pa potratna potica, mini jabolčne pite, čokoladni kolač in mali krofki (tukaj priznam smo se švercali in sem jih kupila v pekariji). Po kavi še sprehod in sladoledna kupa. Tudi pri nas je bilo

http://www.mojalbum.com/tajda

Na mizi ni manjkalo dušene poletne zelenjave, čičerkine zlivanke s svežim kraškim šetrajem

rezanega radiča s fižolom in ...vode

lp

mzm

-Včeraj samoborski čevapi v lepinji.

Balenka

Za moja dva pasulj, kranjska klobasa, kruh

Za naju s hči- paradižnikova juha s testeninami, hčerka bo preostanek ocvrtega od včeraj, jaz pa inčune. 

Za prilogo domač češnjev paradižnik in paprika. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi, pri vas pa jeste kot v gostilni ...

Čarli08

Ponedeljek:       

Pozdravček!

nekaj zelenjave je ostalo od včeraj, zato danes polnozrnati peresniki

in radič s fižolom

lp

mzm

včeraj je bil piknik, vendar smo vseeno imeli govejo juho.

danes piščančji file v smetanovi omaki, pire in zelena solata

jutri govedina iz juhe, tenstan krompir in zelena solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti