Včeraj kosilo na
, super čudovit dan.
Danes sem skuhala govejo juho z rezanci, kremno blitvo, pire in govedina z juhe.
Skutni zavitek in ![]()
Včeraj kosilo na
, super čudovit dan.
Danes sem skuhala govejo juho z rezanci, kremno blitvo, pire in govedina z juhe.
Skutni zavitek in ![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Mimogrede, a pri civilni poroki se tudi zaobljubi "v dobrem in slabem"? Sem že pozabila lp mzm |
| naor je napisal/a: |
Tudi, tudi, vem iz prve roke.
naor |
Ja, kaj čem, potem moram pač držat besedo
(v moji prvi roki ni več teh znanj, če so sploh kdaj bila
) in je bila danes ješprenjeva solata in popečen paradižnik (ješprenj, čičerka, fižol, paprika, kumara, limonina lupinica, sok limone in začimbe)
lp
mzmČudovito se gleda in bere! ![]()
![]()
naor
V petek domača pica
včeraj svinjska pečenka, pečen krompir, na pari kuhana cvetača, brokoli in grah, popečene bučke in šampinjoni s česnom in peteršiljem, mešana zelena solata z radičem
danes zaradi pomanjkanja časa samo toast s šunko in sirom in paradižnikova solata
Sobota: krompirjev golaž
Nedelja: juha, pečena piščančja bedra, ocvrta bučka, kuhana koruza, endivija v solati.
Danes pa nam bo tašča skuhala polnjeno papriko in pire. ![]()
Danes stročji fižol s krompirjem in telečjimi koščki, kruh, za posladek palačinke
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Gigantska lazanja za cca 10 ljudi, zraven tri vrste solate: zeljna, paradiznikova in tipa tzatziki s kumaricami.

Danes: Juha iz zelenjave, ki je trenutno na vrtu, bučni polpeti, veeelika skleda radičeve solate s krompirjem, pita z jabolki, sok.
Katrca11Zadnje čase mi pašejo mesne omake in testenine; to bi lahko jedla vsak dan.. tako da danes bo neko meso v omaki in testenine - moje najljubše - špageti :D
"Sam da je sladk pa kofe!"Kosilo na zadnji počitniški dan (seveda na željo otrok):
goveja juha z rezanci (od včeraj), široki rezanci z gobicami in smetano ter endivja s koruzo
Sladica bo med popoldanskim sprehodom z našo
: sadna kupa, sladoled ali ledena kava v bližnji slaščičarni
Za jutri se peče čoko tortica za vzpodbudo v novo šolsko leto ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla