Včeraj: juha, špageti s tunino omako, zelena solata.
Danes: goveja juha, kuhana govedina, riž, kremna blitva.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: juha, špageti s tunino omako, zelena solata.
Danes: goveja juha, kuhana govedina, riž, kremna blitva.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes parmigiana, popečen mesni sir, tzatziki, endivija in radič v solati ![]()
![]()
![]()
Danes sem pripravila ocvrte sardelce in endivjo s krompirje, včeraj so bile polpete in paradižnikova solata, za nazaj se niti ne spomnim. Vsak dan kaj od zelenjave, včasih meso, včasih testenine, njoki s sirovo omako na primer, palačinke slane z zelenjavnim nadevom itd. Bom kar žalostna, ko se bo poslovilo poletje in bomo spet kuhali zimsko hrano, Saj veliko jedi imam zelo rada, a poleti se mi zdi vse enostaneje, hitreje, bolj sveže.
![]()
naor
Včeraj domača pica s kupom čebule in krajnske klobase, danes pa filana paprika.
Pipi MajDanes domača pizza (odprta kuhinja bo še ostala v planu), zame buzara s škampi, zacher torta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes in predvidoma jutri: jajčevci s čičerko
kruh (jutri krompir v oblicah s sirarsko skuto), zeljnata solata
lp
mzmDanes: bučna juha,pečene sardelice, pire krompir, špinača, sadje
Jutri: zelenjavna juha, pečene perutničke, dušene bučke, paprike, melancani in paradižnik, radič in nekaj sladkega
marju![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, breskve. Po kosilu pa ![]()
![]()
, kuhanje slivovega džema.
![]()
mopsika
Testenine in golaž danes, kar pa bi takoj menjala za jajčevce z čičeriko od mišzmoke 
svenska,
menjam prec in kuj, bela pašta, žmohtno maso
,
Mimogrede, a pri civilni poroki se tudi zaobljubi "v dobrem in slabem"? Sem že pozabila![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado