Tudi, tudi, vem iz prve roke. ![]()
![]()
![]()
Tudi, tudi, vem iz prve roke. ![]()
![]()
![]()
Dopoldne potep pa btc tržnici- doma zato za kosilo piščančje in svinjsko meso po dunajso, pražen krompir, rdeča pesa in paradižnikova solata
Sladica tortica
Jutri pa upam potep na morje
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: kurja juha z rezanci, mesni burek, radič, endivija in krompir v solati.
Tisti "burek" je bil bolj pospravljanje - faširano meso iz juhe, konzerva tune v lastnem soku, majhna bučka, naribana mozarela, čebula, česen, drobnjak, peteršilj, jajca, drobtine. Potem pa narejen z vlečenim testom, kot običajno. Po vrhu sem ga pred pečenjem namazala s kislo smetano. In je bil okus tako dober, da sem morala tole napisati na Kulinariko.
Kako okusno porabiš staro kuro.
Katrca11Včeraj piščančje prsi v curry omaki s testeninami, zame brez testenin, za dragega še paradižnikova solata.. Danes piščančja prsa v čebulni naravni omaki, zraven riž in paradižnikova solata...
"Sam da je sladk pa kofe!"![]()
![]()
![]()
Danes: sv. pečenka
, pečen
in
, radič in kristalka, sladoled.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
Stročji fižol z veliko kisle smetane in ocvirkov, zraven krompir v oblicah, za povrh domači makroni (malinovi in vanilijevi, malo lepljivi, naslednjič bodo boljši (vsaj tako zdaj mislim)).
SonjaDanes pri nas:
juha s fritati
pečenka
pražen![]()
pečena ![]()
radič in endivija v solati z
oljem
enkrat popoldan: ![]()
v senci, ker bo
za hrib zašlo
Včeraj kosilo na
, super čudovit dan.
Danes sem skuhala govejo juho z rezanci, kremno blitvo, pire in govedina z juhe.
Skutni zavitek in ![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Mimogrede, a pri civilni poroki se tudi zaobljubi "v dobrem in slabem"? Sem že pozabila lp mzm |
| naor je napisal/a: |
Tudi, tudi, vem iz prve roke.
naor |
Ja, kaj čem, potem moram pač držat besedo
(v moji prvi roki ni več teh znanj, če so sploh kdaj bila
) in je bila danes ješprenjeva solata in popečen paradižnik (ješprenj, čičerka, fižol, paprika, kumara, limonina lupinica, sok limone in začimbe)
lp
mzmČudovito se gleda in bere! ![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

French toast s sadjem