![]()
![]()
![]()
Danes: goveji golaž
, široki rezanci, kristalka,motovilec,radič, češnje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveji golaž
, široki rezanci, kristalka,motovilec,radič, češnje.
![]()
Gobova juha, pečen krompir, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kuha se oz. bolj prav peče se že krompirček, bučke, šampinjoni v pečici, sedajle pa grem speči še piščančja nabodalca. Zraven bom ponudila zeleno solato.
Za posladek marelice na skuti.![]()
včeraj pašta fižol
danes pečene orade in blitva (domača) s krompirjem
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Pleskavica, čevapčiči, piščančja nabodala, pečen krompir, ajvar, šobska solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: puranja rolada, kruhova rolada, sirova omaka, mešana solata
breskvaDanes: goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir in zelena solata z rukolo, paradižnikom
jutri: goveja juha, svinjski zrezki v čebulni omaki, žlikrofi, zelena solata in sladoled s smetano in z jagodami
marjuDanes v znamenju smetane: grahova juha, pečene paprike v smetani, pečen piščanjčji file v smetani, pečena polenta, grška solata, domači jagodni sladoled
In še vprašanje glede počutja Ežoja, ker me kar dolgo ni bilo tu gor.
Prijetno nedeljo želim. ![]()
Danes sva na kosilo povabljena, Za nas, ki imamo radi morsko bodo špageti z morskimi sadeži, za tiste druge pa svinjska rebrca s krompirjem in zelenjavo izpod peke in kakšne mešane solatke. Sladico bom prispevala, sem včeraj naredila kokosovo torto ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Njoki s šampinjoni in modrim sirom