![]()
![]()
![]()
Danes: pečen piščanček
, pečen
, kristalka in radič, jagode, rafaelo pecivo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečen piščanček
, pečen
, kristalka in radič, jagode, rafaelo pecivo.
![]()
Nedelja:
![]()
Goveja juhica; v sezamu paniran puranji zrezek, pečen krompir, jogurtova omaka s čemažem, zelena solata

Pozdravček!
Goveja juha z rezanci, orada, berivka in rukola
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas včeraj deževno
praznovanje za kar veliko družbo:
sladice za zaćetek in konec: skutine ledene kocke, kokosove rezine, kraljeve rezine, lunce, pecivo, ki izgine v 10 minutah, sladoled....
vmes pa pohani puranji zrezki, pohani kosi piščanca, čevapčiči, ješprenjeva solata, popečene bučke s polžki v solati, paradižnik, paprika,tzatziki, mlada čebula...
pa seveda
![]()
![]()
![]()
![]()
kljub dežju in majhnemu prostoru veliko dobre volje![]()
![]()
pa malo glasbe za povrh.
Danes goveja juha, včerajšnji ostanki, zelena solata.
tabuVčeraj pri starših na pikniku,
danes pa gratiniran krompir, ocvrt piščančji zrezek, kuhana cvetača, zelena solata, kasneje pa domač štrudelj!
tanjajTa teden sem bolj malo kuhala doma. Cel teden je bil bolj športen, malo tu malo tam.
No danes je nastalo tole:
alpska juha z jetrnimi cmočki, pražen krompir, kaneloni in mešana solata (zelena, paradižnik in korenje), breskov kompot
BalenkaPri nama lepo diši po musaki, kmalu bo. Naročila sem ledenko, dobila gentile. " Sem vprašal, če je to ledenka in mi je branjevka zatrdila, da je!" Gentile solate ne maram preveč, a kaj naj se zdaj jezim? Ni vredno!
Štrudel še kar traja, cel protfan težko pojesta dva povprečna jedca, obiskov pa ni bilo v tem deževnem vremenu.![]()
![]()
naor, a jast lahko mal mojega k tebi pošljem na ta štrudel ![]()
Pri nas so ga včeraj na pikniku vsega zmazali, me že sprašuje, kaj bo danes za sladko??? Sem rekla, da nič, lahko si pa odvije kakšno čokolado ![]()
![]()
![]()
Se pa danes še kuha ričet s suhimi rebrci, spet ga bo tako velikooooo... sem snahi že telefonirala, naj se na poti domov pri naju ustavi ![]()
Testenine z bučkami in brokoli.
Pipi Maj![]()
![]()
![]()
Danes<: goveja juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juhe
, ostanki
pražen
, kristalka
in motovilec, jagode, zadnji koščki rafaelo peciva.
![]()
mopsika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev