Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Midva sva takole jedla med vikendom; v soboto sem si naredila grahovo omako s porom, skuhala sem rjavi riž z grajsko zelenjavo in na koncu to primešala omaki (je bila brez moke itd, samo čebula, por, grah, začimbe) in je bilo nadokusno. Moj si je šel pa do Valterja po špikane čevape. Juj je smrdelo :D

Včeraj sem sama jedla enako (omaka je ostala zanalašč za naslednji dan), mojemu pa sem naredila njegovo omiljeno "izboljšano Barilla omakco" (prepražim tuno na olivcu, ko porjavi, dodam začimbe, prelijem z Barilla omako z olivami, dolijem malo vode, dodam smetano za kuhanje, malo popršim z moko,..) s testeninami in solato. In je bil presrečen :):)

Danes pa razmišljam o kislem zelju in krompirju, yum!

"Sam da je sladk pa kofe!"

Bučkini polpeti z jogurtovo omako, čičerikina solata.

RadaJem

Danes:  goveja juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juha ,   pražen krompir , kristalka.      

mopsika

Dva sta imela za kosilo golaž (z govejim mesom), eden poleg riž, drugi kruh. Meni se pa že kak teden cedijo sline po krompirjevem golažu (vegi stil), pa ga ravnokar kuham.

Lp od R.

Juha, sv. pečenka, pire krompir, kremna špinača.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kuhala te dni:

Chilli con carne kar s kruhom za prilogo.

Goveji golaž s polento in skleda rediča.

Svinjski zrezki v gobovi omaki, pire s čemažem, za solato skleda rediča, rukole, čičerike.

Lp,

ursiii

naravni sv. zrezki, pražen krompir, zelena solata in puding

Balenka

Zame juha, ostali domača pizza. Za jutri pa kot kaže tudi za ostale čaj in juha

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kadar mačke ni doma, miši...krvavice jedo

je treba izkoristit priliko in navzlic poletju je bil užitek popoln

lp

mzm

Za kosilo v soboto puranja jetrca s cebulo, polenta s parmezanom, solata, skutno visnjevo pecivo. Vceraj pecena piscancja bedra, pecen krompir, paradiznikova solata in sladica od vceraj. Danes rizota s piscancem in solata. Drugace pa te dni kar rijem po vrtu 

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti