Krompir v pečici, paradižnikova solata z mocarelo.

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Krompir v pečici, paradižnikova solata z mocarelo.
Špargljevo-špinačina juha s kvinojo
Tinky BinkyPasulj ( iz zaloge) z mesom in klobaso, lepinje, čebula, paprika, paradižnik
Za dva člana pa pleskavica z zelenjavo v lepinji.
Pa lep pozdrav vsem v prekrasen sončni dan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes sem naredila goveje trakove v omaki po receptu iz baze, popekla včeraj kuhano polento, zraven pa še zeleni del, zelen radič s krompirjem.
Tudi jaz sem se naužila sonca po ljubljanskih ulicah in tržnici. Kako se prileže en sončen dan brez vetra.
![]()
danes bo bolj večerja, pleskavica, mlada čebula, popečeni šparglji in prvič bom pripravila artičoko (se že kuha na pari), za pomakanje pa bo majoneza s česnom in dimljeno papriko.
jutri bom naredila mongolsko govedino (s porom in mlado čebulo) in pečen riž
Danes: reciklaža ostankov riža
zelena solata s paradižnikom (počasi popušča moje sezonsko prehranjevanje, v kratkih rokavih je zdajle še težje, sicer pa dvomim, da bo paradižnik te sorte poleti bistveno drugačen
)
Dan je bil res lepo, končno z malo vetra![]()
lp
mzmDanes: pisane testenine s omako, pečene perutničke, mešena solata, breskve s čokoladnim pudingom
breskva
Miška, tole tvoje današnje kosilo je pa prava umetniška kreacija. zelo lepo zgleda, škoda pojesti!
A malo vetra? Pri nas v Ljubljani je bilo danes čudovito, nisem zanala kakšnega vetra, res mi gre že na živce to pihanje kar naprej!![]()
![]()
Juha, piščančje bedre v jogurtovi marinadi, pečena zelenjava, kuhani šparglji, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj sem delala za svojega omako s tuno in testenine, zraven domačo solato. Sama pa sem pojedla kos kruha z ajvarjem in veliiiiko skledo solatke :)
Danes pa ne vem, kaj bo. Da bo solata, to sigurno... Moj je nekaj govoril, da si bo šel iskat špikane čevape h Valterju,...
"Sam da je sladk pa kofe!"Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Nacho čips gostija