Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ajdova kaša z rjavimi šampinjoni, regratova solata.

RadaJem

Danes: lazanja, mešana solata, testomat keksi

breskva

Zelenjavna juha

satilon

predvčerajšnim sva imela pico s pršutom

včeraj družinsko kosilo, čemaževa juha, svinjska pečenka, pečen krompir, motovilec, regrat, čemaž in jajca v solati

danes sem iz pečenic naredila burgerje, zraven omaka iz šampinjonov, belega vina in smetane, pire in motovilec z regratom

makarončki z jajcem in paradižnikom, paradižnikova solata

Balenka

Danes za  "nedolžen" Macaroni and Cheese, za odrasle izboljšan z mesom rakovic. Za prvo brokoli in za ostala dva grška solata.

P.S: Po totalni pomoti in predvsem ker je bil daleč najmanjši paket, sem kupila ta micene rebraste polžke brez glutena. Po tem, ko so se kuhali 2/3 časa napisanega na paketu, je nastal en poc popolnoma razkuhanih delov posameznih polžkov in skoraj surovo na "ovinku". Je romalo v smeti, ker se mi je zdelo škoda, pokvariti "ta drag del jedi" s to pasto. 

Vanja

Danes: sv. zrezki na pariški način,  riž z zelenjavo,  mešana solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 26. 2015 11:56

Včeraj: pečeni jajčevci in mocarelo.

Danes: golaž in testenine in domača solata.

Pipi Maj

Četrtek:        

Pozdravček!

Gosta enolončnica iz zelene leče, krompirja in gob.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti