Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes v pečici kosi piščanca, kos sv.ribice z zelenjavo, za moža omaka zelenega popra, pečen krompir, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

mlinci, pečen piščanec, motovilec

Balenka

Včeraj: kislo zelje, pire krompir, pečenica, hrenovka

Danes: goveja juha z rezanci, pire krompir,pečena tuna in ribje palčke, dušene bučke, motovilec, regrat, radič

Jutri: goveja juha z kroglicami, piščančja rižota z brokolijem in cvetačo, regrat, motovilec, radič (z gartlca)

NENA58

Danes PICA  pa tek po soncku in za mene sir za zar, korenje, rdeca pesa.

satilon

Danes: zelenjavna juha s klobaso, palačinke z višnjevim nadevom

breskva

Minestra s krompirjem, korenckom in regratom,  

rizota iz pirinega rizka, sladki janez, vrtan redic z jajcem, paradiznik.

daga

Sporočilo je spremenil(a) daga dne 24. 2015 21:20

Ricotini ravioli (kupljeni sveži) v žlici masla, z nekaj pekani, žajbljem, vinom, limoninim sokom, pekočimi papričicami in svežo baziliko. Papaja solata, pivo in metin čaj. 

Sorry za tako čudno barvo tele paste na sliki. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24. 2015 23:04

Vsem mamica vse najlepše danes  Desci pa naj, vsaj danes, prevzamejo vsa opravila s kuhinjo vred

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes:  goveji golaž,     grenadirmarš, mešana solata-radič,kristalka,motovilec.

Spekel se je mlečni.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 25. 2015 12:38

kitchenwithblas je napisal/a:

Vsem mamica vse najlepše danes  Desci pa naj, vsaj danes, prevzamejo vsa opravila s kuhinjo vred

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

hvala..... Seveda tudi ti danes tvojo razvajaš kot vedno Mene so moji presenetili z rožicami, jaz pa jih bom razvajala z dobro hrano.....

Danes pri nas goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe, špinača, pire krompir, hrenovke, piščančji file, zelena solata

za sladico ribezova pita.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. 2015 13:01

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti