![]()
![]()
![]()
Danes: sv. zrezki
v korenčkovi![]()
in čebulni omaki, zelenjavni riž,
mešana solata, skutin zavitek
.
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: sv. zrezki
v korenčkovi![]()
in čebulni omaki, zelenjavni riž,
mešana solata, skutin zavitek
.
mopsika![]()
| blossom je napisal/a: | ||
Živjo :) a lahko malo bolj natančno recept za te rezance? :) mislim omako :) |
V ponev sem dala mešanico olivnega olja in masla, lističe žajblja in na rezinice narezan česen, mini košček čilija (vse naenkrat, ne čakam, da se maščoba segreje), počakala, da je zacvrčalo, dodala skuhan fižol, malo solila, na hitro prepražila, dodala par žlic fižolove vode, še minutko počakala, ugasnila, dodala testenine, premešala in na krožniku posula z na olivnem olju prepraženim kruhom. Hitreje narejeno kot napisano![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
V ponev sem dala mešanico olivnega olja in masla, lističe žajblja in na rezinice narezan česen, mini košček čilija (vse naenkrat, ne čakam, da se maščoba segreje), počakala, da je zacvrčalo, dodala skuhan fižol, malo solila, na hitro prepražila, dodala par žlic fižolove vode, še minutko počakala, ugasnila, dodala testenine, premešala in na krožniku posula z na olivnem olju prepraženim kruhom. Hitreje narejeno kot napisano lp mzm |
Hvala :) bo v kratkem na meniju :)
blossomRjavi riž, ratatuj.
Vceraj domaci siroki rezanci, omaka boloneze. Danes zelenjavna juha, nutella na kruhu![]()
![]()
Danes: porova juha z rižem, zdrobovi cmoki s skuto
breskvapečene ![]()
in paradižnikova solata
Danes sem se lotila rižote v pečici, vendar sem jo za prvič raje kar s piščančjim mesom pripravila. Morski sadeži bodo morali počakati.
Juha, rižota v pečici, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| kitchenwithblas je napisal/a: |
Včer pr nas pa TORTILJE S PIŠČANČJIMI ŽELODČKI
|
Uaaaaaaaaau, to pa tako lepo izgleda! ![]()
Pri nas danes za kosilo domača pica. Za sladico pa preostanek rojstnodnevne torte. ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: po dolgem času, domača pica.
mopsika![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Pekoča paradižnikova juha