Meso po dunajsko, pražen krompir, ocvrte bučke, zeljna solata in regrat
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Svaljki z žajbljem
Meso po dunajsko, pražen krompir, ocvrte bučke, zeljna solata in regrat
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: ajdova kaša z gobami, mešana solata, bavarska krema
breskvaDanes marinirani piščančji kosi (v medu, gorčici, limoni, česnu), pečen krompir v pečici in motovilec
jutri pečenica, tenstano kislo zelje in matevž
Vceraj domaci siroki rezanci, omaka boloneze. Danes zelenjavna juha, nutella na kruhu![]()
![]()
Danes in jutri piščančji paprikaš,
v petek pa kislo zelje in krompir v kosih in krvavica.
tanjaj| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: domači široki rezanci s fižolom, žajbljem in "parmezanom za reveže", kot naši zahodni sosedje na jugu rečejo nadrobljenemu popraženemu kruhu vrtan radič in jagode (so tako dišale, da je bila skušnjava prevelika lp
|
Živjo :) a lahko malo bolj natančno recept za te rezance? :) mislim omako :)
blossomDanes ne bom kuhala doma.
Ker imava neizogibne obveznosti, ravno v času kosila, se bova na poti domov ustavila v Interspar-u:
Jaz si bom privoščila orado iz pečice, krompir z blitvo in mešano solato, moj mož pa bo verjetno izbral:
puranjo sesekljano pečenko s sirom, šampinjonovo omako, praženim krompirjem, eno majhno skledico solate in eno veliko sladico ![]()
Pri nas danes testenine, hčerki s tuno, fanta mesno, jaz pa paradižnikovo.Zraven pa regrat.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: skutini štruklji v juhi.
BalenkaVčer pr nas pa TORTILJE S PIŠČANČJIMI ŽELODČKI ![]()
in si nisem mislil, da je to lahko tak okusno! ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Biskvit s slivami