Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Mopsika, hvala. Zelo si prijazna. Preden sem pogledala po bazi sem že dobila linke. Res hvala. Poročam v ponedeljek kako je šlo. No razen če menjam nedeljski meni. Tudi to je še možno.
Ga. Vanja, vaši zadnji slikci pa... Nimam besed kapo dol.
Je recept za tiramisu v kozarcu mogoče že objavljen?
yaya
Kot vsak dan, že zadnje 3/4 leta. Umeš jajc na ocFirkih,čebuli in rožmarinu
. Za prgišče primešane naseckane zelenjave, pa glede na sezono.
Klein aber Fein. Da se ne bi prenažirali, pa takšne fore ![]()
![]()
Vanja: Kozarec je šel v maloro! Ali pa je tiramisu bil tak težki, da je kuj kozarec sesedlo ![]()
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Vanja, hvala, sicer pa, kaj naj rečem. Veselje je brati in gledati tvoje jedi.![]()
![]()
![]()
Danes bo: štefani pečenka, pečen krompir z rožmarinom, zelje v solati s krompirjem in fižolom, za sladico bodo pa Hofer-jevi krofi, moj sladki termitek pravi, da so zelo dobri, Jaz jih težko ocenim, morda mi 2x na leto zadiši kaj sladkega....
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
![]()
![]()
Danes: kisla repa, pire krompir
, krvavice
, domači krofi.
mopsika![]()
Danes smo z otroki pekli pico.
Danes smo imeli joto s klobaso ter ocvirkovimi pogačicami, ter krofe in kavo s smetano...
Jutri po vsej verjetnosti špinačno juho, pečeno piško, dušeno rd. zelje, zdrobove cmoke, solato in kaj za posladek.
lp, Saša
Mir in dobro!Segedin, pečenice, krompir, žganci, dve vrsti domačega kruha brez gnetenja- pirin in mešani z rženo moko, skutin in jabolčni zavitek....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes bila prvič v mehiški kantini na chili con carne (ne vem točno, kako se napiše).
Solidna hrana, še boljši popečen kruhek s česnom zraven.
majaos
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Jajčevci s sirom na veganski način