Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha z ribano kašo in hrenovkami, polži s sirom

breskva

Danes goveja juha z domačimi rezanci, mesna omaka s špageti za moja dva, jaz pa škampe s pirini špageti, mešana solata pa zavitka od včeraj.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Nedelja:        

Pozdravček!

Danes:  pečene sv. rebre,pečen krompir , mešana zelena solata, kumarična,  

domači krofi.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 01. 2015 13:45

današnje kosilo nr. 1: še včerajšnja piščančja obara,

kasneje pa bo pečen odojček, zraven pečen krompir v koži, stroji fižol na solato

majaos

Skuhala sem nam brokolijevo juho, puranje mafine, popečeno zelenjavo in kumarično solato.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Zelenjavna mineštrca, pečenka, kuskus, gomolj zelene s fižolom in mocarelo v solati, jabolčna pita.

daga

Goveja juha z govejimi cmočki, pečene perutničke, džuveč riž in kuhano korenje v solati.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarično pester vikend: v petek ena malo bolj formalna večerja pri nama: marinirane artičoke s parmezanom, bučni in namaz iz rikote s kaprami, malo pršuta in fokače za predjed. Kremna juha iz graha/brokolija in limet s suhim pachino paradižnikom, na hitro popečen lososov file in zelenjavna ponev. Sadna solata iz ananasa, manga, granatnega jabolka, banane. 4 vrste čokolatinov ter makova in orehova potica, prvič je imela lepo obliko, hkrati zelo dobra. 

Včeraj večerja pri prijateljih, piščanec v kokosovem mleku, riž, za predjed humus in en zelo dober bližnjevzhodni kruh. 

Danes sva se odločila za gragnano špagete s paradižnikovo omako z lignji, preostanek petkove sadne solate. Pravkar spila še kavico :) 

Saša

Čičerikin curry in rjavi riž.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti