Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj nisem skoraj nič kuhala, le toscansko paradižnikovo juho iz vrečke- s sinom sva pojedla ostanke golaža  iz zaloge s polento, možu pa sem pogrela musako.

Danes bodo zrezki v omaki, zelenjavni riž in solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

@ gogad

Midva že dva dni pogrevava kislo repo s proseno kašo 

Kar se tiče pohanja... ne obrajtava ga... ampak tiste 3x na leto, ko si ga privoščiva, ga ocvrem res takole:

pol dam svinjske domače masti in pol olja...ob tem pa vedno pomislim, kako je moja babi zdravo jedla...

bila je suha ženička ( se spominjam moje mladosti, težko rečem, da sem kdaj res debelega človeka videvala)

na solato, ki jo je zraven postregla, je kanila par kapljic olja... vedno bolj vem zakaj, je bil dragulj, ki ga ni sama pridelala )

Danes bo: testenine, koščki puranovih rezancev v gobovi omaki s smetano in sirom, zapečeno v pečici, zraven solata iz vsega, kar se v hladilniku nahaja...

bi dodala slikico peciva, ki sem ga včeraj spekla za mojega termitka, pa žal še ne znam 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes:  puranji zrezki po pariško , granadirmarš , mešana zelana solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 29. 2015 11:48

Jaz tudi večimo uporabljam samo svinjsko mast in kokosovo olje.

Za solate pa še olivno in bučno.

Včeraj: segedin

Danes: špageti z bučkami, solata

testeninca

Četrtek:      

(Kolinski saft = sv. meso, sv. jetrca, vse podlito z rdečim vinom)

Pozdravček!

Danes,

zelenjavna juha,pizza kruh in flambirane banane.

mojih6

Polnozrnati špageti s ponarejeno smetanovo omako iz indijskih oreščkov, gob in bučk, solata iz paradižnikov, paprike, kumare in sveže bazilike.  Slastno.

Dragička, kako lepi piti si spekla!

RadaJem

Domača pica s papriko, čebulo, gobami ...

Pipi Maj

Zelenjavna juha, piščančje prsi v omaki, kruhovi cmoki in solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Babka,pri nas isto,zraven repe s kašo še..Piščančja rolada s feta sirom v omaki,pire krompir ,radič solata z bučnim oljem..

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti