Bučna juha, dušeno kislo zelje, krompir v oblicah.

Sladki greh
Bučna juha, dušeno kislo zelje, krompir v oblicah.
Torek:
![]()

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: govedina v omaki s špageti, zelena mešana solata.
mopsika![]()
Včeraj brokolijevo-cvetačna kremna juha s popečeno slanino, parmezanom in kruhovimi kockami
danes ričet, kruh
Včeraj je bil namesto segedina kar sirov burek in krof za sladico. Menda mi bo danes pa zares uspelo narediti segedin.
Jutri pa bodo široki rezanci in losos v smetanovi omaki.
SandraBPašta fižol in palačinke.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes: tenstan zelje, repa, pire krompir
sreda in četrtek: zelenjavno-piščančja obara z žličniki, jutri palačinke z marmelado, čet.pa še nevem kaj bo zravn
lp
danica85
Danes pri nas samo bistra zelenjavna juha in grisini, odganjamo želodčnega žužka.
Solata je tako dobra, kot je polivka (v večini primerov). Do par dni nazaj mi vietnamski zavitki niso bili kaka posebna sreča, zadnjič sem jih pa jedla s rdečo tajsko curry omako. Danes sem jih prvič delala sama. Lakota je bila prehuda, da bi delala omako, zato sem s kokošjo juho razredčila doma pripravljeno tajsko arašidovo omako, ki se sicer rabi za chicken satay. Polnila z rdečim zeljem, papriko, fižolovimi pognajki (kako se prav reče bean sprout?) in malo svežega koriandra. Dobra ideja za "solato", ki jo lepo ješ z roko. ![]()

Vanja
Vanja, kako pa tole lepo zgleda!!! Sem najprej pomislila, da je poročni šopek. Iz česa pa je škrnicelj?
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Bovla z metuljčki