Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajci, motovilec, zeljna solata

Danes juha iz vrečke, paradižnikova omaka, svedrčki, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13.nov 2014 16:53

Danes je bila kuhinja prepuščena na milost in nemilost Človeku, jedilnik je bil vnaprej izbran: zelenjavna mineštra še od včeraj, "besni peresniki" (penne all'arrabbiata), solata.

Besna sem bila le jaz, saj je na mizo prišel pomfrit s hrenovko in tatarsko omako. Toliko o dresuri

Slikal seveda ni.

lp

mzm

Hahahahaha, bravo za Človeka.

rrr

Tudi Človek je samo človek.

Sonja
*umrla od smeha* (sem se morala spomniti na tisti vic ali morda anekdoto, ko so vprašali nekoga (mislim, da se ni pisal Alzheimer ), zakaj se ni nikoli poročil, pa je rekel: "Poroka je nekaj podobnega, kot če ti dajo v temno sobo sto klopotač in eno belouško, ti zavežejo oči in te pošljejo v sobo z golo roko izbrat eno kačo. Če imaš neznansko srečo, je to belouška. Pa še ta je kača.") lp, proxima

danes vegi rižota, štrucar s krompirjem

jutri pire krompir, špinača, tunini polpeti

lp

danica85

danes goveji zrezki v omaki, cvetačni pire, zelena solata z zeljem

jutri pečen riž (z jajcem, korenčkom, grahom in mlado čebulo), stir-fry s kozicami, papriko in porom, kitajsko zelje v solati

pečen krompir, čevapčiči in paradižnikova solata

Balenka

Nič se ne jezi draga Miška, je pač izkoristil gužvo, ne?

naor

Včeraj: gobova juha, ajdovi žganci, kuhana hrenovka.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti