Četrtek:
![]()

Pozdravček!
Četrtek:
![]()

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: dušena govedina z zelenjavo, ohrovt
s krompirjem
, kumarična solata
,
N a željo moža, kokosova torta
.
![]()
Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJuha, popečen piščančji zrezek, pire krompir, bučka v omaki, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: dušen stročji fižol z mesom, pečen krompir, solata
breskva![]()
![]()
![]()
Danes: gratinirane palečinke s skuto, kompot.
![]()
Danes goveja juha in gresovi cmoki, zelenjavna rižota v pečici, domača rdeča pesa in zeljna solata....in domač štrudelj moje hčerke
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: piščančji žur, domači pirin kruh, solata
breskvaMi smo pa jedli govejo juho, govedino iz juhe in tenstan krompir, endivjo in jabolčni štrudel. Pod mi spadamo: midva in najini prijateljici, ena z repom in njena lastnica. Tista z repom je tudi dobila malo govedine in potem, ko je bilo treba domov, se je delala na moč neumno, ležala pred štedilnikom in upala na repete.![]()
No, počasi je le odrepkala domov.
![]()
@Naor...Prvič: Tole zgoraj je ena tako luškana zgodbica. :) Drugič: Prosim te, ne piši več o joti iz repe, ki jo obožujem, kisle repe pa tukaj nikjer ne dobim
. Kisat se je pa "ne upam" brez recepta oz. dobrih navodil. ![]()
Danes: Bučna juha od predvčerajšnjim. Sardele v olivnem olju, paradižnik z bulnim oljem. Zame sladoled (karamelni s solnim cvetom: A girl's gotta do (what a girl's gotta do).
Včeraj: Street food (v restavraciji). slikano s telefonom.
Arepas s svinjino z žara (pulled pork), guacamole in čebula, podobna kot tale od Proxime: http://www.kulinarika.net/recepti/19985/ozimnica/marmel
Vegi sushi, smo navalili nanj. :)

Tuna Poke (Neke vrste tatarec/sushi/solata iz tune in dodatkov)
Za sladico: Trio Creme Brulee: Ingver, čokolada in vanilija. Vsega za po 1 žlico, razdeljeno med 3 osebe. Smo degustirali.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Ocvrte brizgane palčke (churros)