Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:      

Pozdravček!

Danes: dušena govedina z zelenjavo, ohrovts krompirjem, kumarična solata,

N a željo moža, kokosova torta .

mopsika

Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Juha, popečen piščančji zrezek, pire krompir, bučka v omaki, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: dušen stročji fižol z mesom, pečen krompir, solata

breskva

Danes: gratinirane palečinke s skuto, kompot.

mopsika

Danes goveja juha in gresovi cmoki, zelenjavna rižota v pečici, domača rdeča pesa in zeljna solata....in domač štrudelj moje hčerke 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: piščančji žur, domači pirin kruh, solata

breskva

Mi smo pa jedli govejo juho, govedino iz juhe in tenstan krompir, endivjo in jabolčni štrudel. Pod mi spadamo: midva in najini prijateljici, ena z repom in njena lastnica. Tista z repom je tudi dobila malo govedine in potem, ko je bilo treba domov, se je delala na moč neumno, ležala pred štedilnikom in upala na repete.   No, počasi je le odrepkala domov. 

naor

@Naor...Prvič: Tole zgoraj je ena tako luškana zgodbica. :) Drugič: Prosim te, ne piši več o joti iz repe, ki jo obožujem, kisle repe pa tukaj nikjer ne dobim. Kisat se je pa "ne upam" brez recepta oz. dobrih navodil. 

Danes: Bučna juha od predvčerajšnjim. Sardele v olivnem olju, paradižnik z bulnim oljem. Zame sladoled (karamelni s solnim cvetom: A girl's gotta do (what a girl's gotta do).  

Včeraj: Street food (v restavraciji). slikano s telefonom.

Arepas s svinjino z žara (pulled pork), guacamole in čebula, podobna kot tale od Proxime: http://www.kulinarika.net/recepti/19985/ozimnica/marmel

Vegi sushi, smo navalili nanj. :)

Tuna Poke (Neke vrste tatarec/sushi/solata iz tune in dodatkov)

Za sladico: Trio Creme Brulee: Ingver, čokolada in vanilija. Vsega za po 1 žlico, razdeljeno med 3 osebe. Smo degustirali. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti