Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, piščančji zrezki, solata, kokosovo pecivo

breskva

Danes: školjke na čorbici  odišavljeni kot bouillabaisse. Popoversi so bili odlični za zraven namesto popečenega kruha. Solata. Ne vem, kako nisem videla tiste kapljice na robu krožnika. 

Vanja

Tudi s tisto packo na robu krožnika zadeva deluje neverjetno slastno , mi diši do sem :)

hedonist

Danes: doma narejeni sv.ražnjiči, riž s korenjem, zelena solata.

mopsika

Včeraj: juha,  njoki z gobicami, solata

Danes: zelenjavna juha, zeljna solata z radičem, gobova rižota

Jutri: narastek iz mletega mesa, krompirja in ohrovta

Četrtek: blitva, pire krompir, hrenovke

Petek: pečene sardelice, mešana solata

matejaoz

Sobota:  veliko dela - kosilo filane paprike iz skrinje;

Nedelja: veliko dela - za kosilo nič, zato za večerjo dobre "frigane" kalamare, mešana solata,  za uspešno opravljeno delo  in na koncu  srečna pot do doma.

Ponedeljek:      

Pozdravček!

Včeraj kosilo v Vongoli v Izoli- jedla sem zelo dobri file brancina, ravno prav zapečen.... Moja dva pa pizzo, tudi zelo okusno....najbolj nam je bilo všeč, da je iz kuhinje dišalo.....

Danes  zaradi obveznosti na hitro  svedrčki s paradižnikovo omako( zaloga)  solata-zeljna, mlada ledenka, motovilec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Panirani pišč. fileji in pomfri, pečeno v pečici in zeljna solata s korenčkom

Danes prata v gobovi omaki in skutni štruklji z drobnjakom,

jutri goveji golaž, polenta, v solati.

Lp

ursiii

Danes JOTA z repo in , ter pire krompir. Joto sem se naučila kuhati šele po navodilih iz Kulinarike, pa takooo je dobra.. Repa je moj prvi letošnji shranjeni kisani pridelek, nekaj jo je kasneje sejane še zunaj na gredi in se debeli. Še kakšna jota bo padla, pa če bo  noter stopil . . . 

Katrca11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti