![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha![]()
,kranjske klobase
,krompirjeva
in kumarična
solata,marmeladni kifeljčki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha![]()
,kranjske klobase
,krompirjeva
in kumarična
solata,marmeladni kifeljčki.
![]()
Danes, segedin, polenta z ocvirki ![]()
Ker so se nas lotili virusi kurja juhica v kateri bo še goveji rep, zraven pa po želji še krompir in rdeča pesa ali pa celo cvetača v solati.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiČetrtek:
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes: zelenjavna mineštra, z orehi in mascarpone sirom "podaljšani" ostanki včerajšnjega riža in omake
zelen radič s fižolom
lp
mzmDanes: zarebrnice na žaru, čevapčiči, pečen krompir, solata
breskvaČebulna juha, sv. file v gorčični omaki, pečen sladki krompir, zeljna solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včleraj: Močno popravljena Sup Nazi-jev piščančji gazpacho, kupljen v trgovini. Možiček zadovoljen, nič poslikala. ![]()
Danes se gremo "zelene": Za solato: broccoli kremna juha (samo broccoli in piščančja juha ter dodaten česen, timijan, malo soli, popra in kajensko papriko) z razdrobljenimi popečenimi (v panini toasterju) koščki kruha, premazanimi s česnom. Potem riž po principu rižota s špinačo in brokolijem. Halibut ovit v pekočo bržolo, nariban parmezan za lepšo sliko. ![]()

Vanja
Jaz pa danes kuham joto na posebno željo mojega moža. A zelje še ni ravno kislo, upam, da bo podobno joti.
![]()
Danes enolončnica in palačinke in za najbolj sladkosnede kremšnite :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Jaffa torta