Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha,kranjske klobase,krompirjevain kumaričnasolata,marmeladni kifeljčki.

mopsika

Danes, segedin, polenta z ocvirki  

Milži

Ker so se nas lotili  virusi kurja juhica v kateri bo še goveji rep, zraven pa po želji še krompir in rdeča pesa ali pa celo cvetača v solati. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Četrtek:         

Pozdravček!

Danes: zelenjavna mineštra, z orehi in mascarpone sirom  "podaljšani" ostanki včerajšnjega riža in omake

zelen radič s fižolom

lp

mzm

Danes: zarebrnice na žaru, čevapčiči, pečen krompir, solata

breskva

Čebulna juha, sv. file v gorčični omaki, pečen sladki krompir, zeljna solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včleraj: Močno popravljena Sup Nazi-jev piščančji gazpacho, kupljen v trgovini. Možiček zadovoljen, nič poslikala. 

Danes se gremo "zelene": Za solato: broccoli kremna juha (samo broccoli in piščančja juha ter dodaten česen, timijan, malo soli, popra in kajensko papriko) z razdrobljenimi popečenimi (v panini toasterju) koščki kruha, premazanimi s česnom. Potem riž po principu rižota s špinačo in brokolijem. Halibut ovit v pekočo bržolo,  nariban parmezan za lepšo sliko. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 26. 2014 05:18

Jaz pa danes kuham joto na posebno željo mojega moža. A zelje še ni ravno kislo, upam, da bo podobno joti.

naor

Danes enolončnica in palačinke in za najbolj sladkosnede kremšnite :)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti