Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes smo kosili: govejo juho z rezanci, pečene kotlete, z mix papriko in krompirjem, zeleno solato, in jabolčnim "štrudlom" za povrh. 

Za jutri kuham piščančji paprikaš. Priloga bodo testenine (skuhane jutri) in stročji fižol v solati. Za poobedek: malo "štrudla" je še ostalo. 

mamka

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 14. 2014 20:49

Danes: goveja juha z rezanci,pražen krompir,govedina iz juhe,zelena solata,zavitek.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 15. 2014 12:28

Danes: segedin golaž, kruhov cmok

Jutri: zabeljen stročji fižol, palačinke

Sreda: pire krompir, špinača, hrenovka

Četrtek: dušeno sladko zelje, pražen krompir, polpet

matejaoz

Ponedeljek:         

Pozdravček!

Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, zrezki s sirom , zeljna solata, pesa

Danes juha iz vrečke....paradižnikova omaka z makarončki

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Dames: lazanja

breskva

Sladko zelje, jabolčni drobljenec.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Po doooolgem času (PREEEEDOLGEM) ponovno z mamo v objemu mesta Maribor. In ko je tako, takoj v nama najljubšo kavarno na NAJBOLJŠO KAFICO od najboljše BARISTKE (Dušika moja...kafo narediš pa takšno, da še angelčki prste ližejo)
In ob kafici, paše tudi nekaj slastnega, kar oplemeniti KLEPET in povzidgne konzumiranje in kafo na VIŠJI NIVO.

Moj obed od včeraj;

Za vikend pa smo sli na rajžo;

Sobota v znamenju družinskega kosila pri moji dragi tetki in stričku v Zbiljah;
Moja maman tako obvlada domačo gobovo, da smo morali tovoriti polno gajbo gob preko Trojan, da se je nato pripravila pred navdušenimi gledalci iz katerih je nonstop prihajalo  ter  in . O ti mater . Hehe...jaz pa kot sinček edinček,dobim zadevo servirano vedno, ko pridem k mojim. BE BE...
Pojedel 3 krožnike!

Nedelja:
Malo naokoli...Bolšjak,Cerkvena Ordninga, muzej in UMM NOM NOM "ZA PUMPO" (ali nekako tako. Kdo bi vedel?!?!)

Vsega po malem in SUPER VIKEND ter ZAČETEK tedna oz. ŠTART V NOV TEDEN sem imel. 
Še veš takšnih dni z mojimi ljubimi starši!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

sobota:  jota, s klobaso, kruh

nedelja: mleto meso, testenine, priloga džuveč, paradižnikova in kumaričina solata, ciganski češnjev štrudelj

ponedeljek: zelenjavna juha, pire krompir, dušene bučke, paradižnikova solata

torek: zelenjavna juha, piščančja rižota z brokolijem, paradižnikova solata

sreda: polnjene paprike, kruh ali krompir v kosih

NENA58

Danes: čufti v omaki,široki rezanci na drobtinicah,zelena solata,.

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti