Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna mineštra

bučke v solati, kruh, tudi pečica je bila v pogonu in ker so bila jajca daaleč v trgovini, je prišel prav rahlo spremenjen recept za Adamovo pecivo

lp

mzm

Ču-do-vi-to!

naor

Včeraj - goveja juhica, puranja pečenka z dodatkom sv. rebrc, mlinci; danes vse našteto z dodatkom šampinjonov v omaki; seveda, oba dneva skleda zelene solate:

Pozdravček!

Danes: brezmesni torek (včeraj ni šlo), zato kar zelenjavni sendvič in sadje in za večerjo paradižnikova juha.

Včeraj: Fižolova juha s korenčkom in pražena jetrca s čebulo, solata.

Nedelja: Goveja juha, krompir, žitni medaljoni, pražene bučke z jajcem in zeljna solata.

Sobota: Golaž in špageti.

Pipi Maj

Torek:       - Piščančji trakci z zelenjavo v voku, kuhan skutni štrukelj; zelena solata

Pozdravček!

Pri nas meatless monday v torek testenine - polžki v omaki s 4 siri, mešana solata iz motovilca in paradižnika.

ela113

Sobota: široki rezanci z zelenjavno omako iz domačega vrta

Nedela: goveja juha, puranje bedro, rizi bizi, rdeča pesa v solati

Ponedeljek: pirini široki rezanci z bučko in lanenim semenom

Torek: pizza s tuno in bučko

Seveda vsak dan skleda ali dve različnih solat...

testeninca

Jaz imam pogosto "meatless week" in ta je že tak:

naor

Sporočilo je spremenil(a) naor dne 15. 2014 13:46

Se opravičujem za toliko neporabljenega prostora, celo popraviti sem poskušala, pa mi ni uspelo. Uf!

naor

Naor, draga, ravno tako kot zbrišeš besedilo, zbrišeš tudi odvečni prostor. 

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2141

Danes pri meni: mesni polpeti, krompirjeva solata.

Johanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti