![]()
![]()
Danes: dušeno mlado zelje,zmečkan krompir,puranovi zvitki.
![]()
mopsika
![]()
![]()
Danes: dušeno mlado zelje,zmečkan krompir,puranovi zvitki.
![]()
mopsika
pečen kiflčar, čevapčičl, paradižnik, paprika in čebula
Balenkapire krompir, kremna blitva, pečena jajčka
majaos@naor, hvala,
, čakam, da ti vrnem![]()
Danes: polnjene testenine (paccheri), nekaj s sirarsko skuto in pestom, nekaj pa s sirarsko skuto, parmezanom in paradižnikom
skleda radiča, ki je v dolžino meril skoraj toliko, kot jaz v višino
, teran in voda
lp
mzmMiška, če boš iskrena, mi boš težko vrnila v bližnji prihodnosti! ![]()
![]()
![]()
Sicer pa sem jaz na solati v velikih količinah, bučke kot zrezki ali v omaki, marelice( a so pri vas tudi tako kisle), borovnice. Obožujem ta letni čas, ko se je taka hrana. Čeprav pozimi nimam nič proti žgancem, krvavicam itd.![]()
![]()
naor
Danes: piščančji koščki z zelenjavo, skutini njoki, solata
breskva| naor je napisal/a: |
Sicer pa sem jaz na solati v velikih količinah, bučke kot zrezki ali v omaki, marelice( a so pri vas tudi tako kisle), borovnice. naor |
Marelice so...ma ne samo kisle, ampak občupno kisle. Na zunaj so videti zrele in padajo z drevesa, k ugrizneš vanjo ti pa usta skup potegne (pa ne za dolgo...).
OgnjičBrokolijeva juha, piščančje bedre v grahovi omaki, testenine, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
![]()
![]()
Danes: dušena blitva,pire krompir,pečene piščančje perutničke in kračke,zelena solata,pecivo-santa barbara.
![]()
Rižota, solata ledenka, napolitanke
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Nevzhajana orehova potica